Zavřít reklamu

Apple se zatím úspěšně drží svých slibů a přináší nám jeden zajímavý herní přírůstek za druhým. Zatímco v minulosti se však jednalo z velké části o adventury, akční hříčky a komplexní RPG tituly, nyní se na Apple Arcade podívá hra z mírně jiného soudku. Místo kosení nepřátel nebo prozkoumávání okolí se dočkáme příjemné rodinné zábavy v podobě titulu na motivy animovaného seriálu The Loud House, jenž můžete znát z populární americké stanice Nickleodeon.

Pokud si chcete odpočinout od věčných bojů a nervy drásajícího napětí u něčeho, kde vám hrozí tak maximálně mírné pousmání nad komickou situací, máme pro vás dobrou zprávu. Na Apple Arcade totiž míří další povedený a přinejmenším originální přírůstek, který se tentokrát nese v duchu animovaného seriálu The Loud House. Ten sleduje příběh poměrně netradiční rodinky, která pravidelně zažívá humorné a mnohdy nebezpečné situace. Na výběr tak budeme mít rovnou z několika oblíbených postav a bude jen na nás, abychom během stanoveného časového limitu splnili všechny úkoly. Sice se donáška jablečného koláče nebo nalezení pokoje s komiksy může zdát jednoduché, ale věřte, že se brzy z důvodu nadměrného množství pokusů možná dostaví frustrace.

Samozřejmě nebude chybět průzkum domu, možnost interagovat s ostatními postavami, nalézt několik různých cest ke svému cíli, nebo se naopak přimíchat k nějaké té potyčce a házení předměty. Každá úroveň navíc nabídne unikátní level design a především jiný typ výzev, tudíž se nemusíte bát repetitivní hratelnosti. Pokud jste tedy někdy toužili po netradiční rodinné zábavě, která vám vydrží na hezkých pár hodin a mohou ji hrát děti i dospělí, Loud House: Outta Control je přesně pro vás. Stačí zamířit na App Store a hru si stáhnout. Alespoň tedy v případě, že máte momentálně aktivně předplacené Apple Arcade, jenž si můžete pořídit za příznivých 139 korun měsíčně.

Dnes nejčtenější

.