Zavřít reklamu

Jablečná společnost své snažení s herní platformou Apple Arcade nevzdává, ba právě naopak. Za posledních několik týdnů technologický gigant službu obohatil o řadu povedených titulů, z nichž některé se inspirovaly staršími klasikami a nabídly fanouškům retro zážitek, který jinde jen tak mání není. Nejinak tomu je i u nejnovějšího přírůstku jménem Charrua Soccer, který si bere prvky ze sportovních her, jež byly oblíbené zejména na počátku tisíciletí. A ujišťujeme vás, že i tentokrát to bude pořádná jízda.

Pokud již nějakou dobu sledujete naši pravidelnou rubriku o jablečných hrách pro Apple Arcade, jistě vám neuniklo, že se vždy jedná o nanejvýš povedené tituly, kterými se konkurence příliš chlubit nemůže. Charrua Soccer nebude výjimkou, tato hříčka si totiž bere to nejlepší z klasických sportovních her a obohacuje je o vlastní aspekty. Cílem však není jen navodit nostalgické pocity, hra totiž nabídne zábavu na mnoho desítek hodin a potěší hráče nejen propracovanou, ale zato řádně retro 3D grafikou, ale také návykovou hratelností a rovnou několika módy. Pochopitelně nebude chybět kampaň pro jednoho hráče, multiplayer a dokonce speciální režim se zjednodušeným ovládáním, který ulehčí začátky nově příchozím hráčům.

Nepřeberné množství módu nabídne také několik světových šampionátů, kde budete moci prokázat své znalosti a schopnosti, nebo krátké zápasy, kde naopak vynikne především dovednost rychle reagovat a přizpůsobit se situaci. Pokud tedy nedáte dopustit na míčové hry a jste fanoušky legendárních herních sportovních sérií, Charrua Soccer je pro vás jako dělané. V tomto případě nám nezbývá nic jiného než vás nasměrovat na App Store a doporučit vám, ať si za příznivých 139 korun přeplatíte Apple Arcade, bez něhož si hru nebudete moci stáhnout. Tak či tak se rozhodně máte na co těšit a můžeme vám zaručit, že vám tato hra nějakou tu dobu jistě vydrží.

Dnes nejčtenější

.