Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Lootbox RPG

Ve hře Lootbox RPG se ocitnete v roli hrdiny, jehož úkolem je se probojovat skrze podzemní kobky a žaláře. Problémem však je, že vás hra postupně bude doslova táhnout do pekla. Vy se tomu však budete muset ubránit a pomoci vašemu otci zachránit celou říši, která se momentálně zmítá pod různými útoky.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Silversword

Přišlo vám, že Voldemort či Noční král byli skutečně ti praví a vskutku nebezpeční záporáci? Potom tedy budete muset vyzkoušet hru Silversword, kde na vás čeká skutečné zlo. Vaším úkolem bude nashromáždit důležité zdroje, získat nejmocnější výbavu a tohle zlo úspěšně odrazit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

Zakoupením aplikace Lifetime Premium VPN PRO získáte přístup k VPN serverům, který vám zůstane již nadosmrti. Hlavní výhoda tedy je, že se můžete na internetu spolehlivě chránit a nemusíte za to utrácet každý měsíc nemalé peníze. VPN totiž funguje na tom způsobu, že před připojením na cílový server se na něj připojíte přes nějaký jiný uzel v síti.

  • Původní cena: 629 Kč (499 Kč)

Modern Ludo

Ve hře Modern Ludo bude vaším úkolem sestřelit všechny vaše nepřátele tak, abyste si zajistili bezpečný průběh. Ve hře jsou totiž zcela klíčová letadla, která nesmí být sestřelena. Hra jemně připomíná známou deskovku zvanou „Člověče, nezlob se,“ avšak přináší s sebou řadu vylepšení.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Ballistic: Standard Edition

Pokud se zajímáte o střelné zbraně a věnujete se například i balistice, možná by vám mohla přijít vhod aplikace Ballistic: Standard Edition. Jedná se totiž o spolehlivý kalkulátor, který vám pomůže s výpočtem balistiky například na základě vzdálenosti a dalších faktorů.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Story Saver

Používáte rádi sociální síť Instagram a prohlížení příběhů vám není nikterak cizí? Chtěli jste se někdy například podívat na něcí profilový obrázek v plném rozlišení či si prohlédnout nějaký příběh bez toho, aniž byste se mu ukázali v historii zobrazení? Přesně v tomto vám pomůže aplikace Story Saver, která tyto problémy perfektně řeší.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

LT – Long Exposure

Stažením aplikace LT – Long Exposure získáte perfektní nástroj, který vám znatelně usnadní focení snímků s takzvaným efektem dlouhé expozice. V níže přiložené galerii si můžete prohlédnout, jak takové fotografie vypadají a případně se rozhodnout pro stažení samotné aplikace. Vaše fotky navíc můžete upravovat přímo v rámci LT – Long Exposure, což vám k tomu všemu může ušetřit čas.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.