Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Network Logger Pro

S pomocí aplikace Network Logger Pro můžete detailně zaznamenávat veškeré aktivity na vaší síti, díky čemuž můžete vytvářet velice kvalitní a přesné grafy. Z těch můžete následně vyčíst vše, co se na vaši síti odehrálo a případně tak odhalit určité nekalosti.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

MovieMator Video Editor Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace MovieMator Video Editor Pro slouží pro úpravu a střih vašich videí. S pomocí této aplikace tedy můžete doslova dle vlastní libosti a představivosti upravovat určité video, u kterého si navíc můžete pohrát se zvukem a přidat několik speciálních efektů.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

iWrite

Jestliže hledáte nějakou aplikaci, která by se podobala Poznámkovému bloku z Windows, rozhodně byste se měli podívat na iWrite. Tato appka slouží pro uchovávání jednoduchých textů, které navíc můžete obohatit například o tučné písmo, kurzívu či podtržení.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Surviving Mars

Ve strategické hře Surviving Mars budete ovládat první skupinu kolonizátorů, kteří se rozhodli odcestovat na rudou planetu Mars. Vaším úkolem bude vybudovat kvalitní kolonii, efektivně získávat a hospodařit s životu nutnými zdroji a příslušně cvičit vaše lidi. Postupem byste měli získat co nejlepší kontrolu nad celou planetou, na které vybudujete zcela novou civilizaci.

  • Původní cena: 29,99 € (10,19 €)

Dicey Dungeons

Napadlo vás někdy, že byste se ocitli v roli hrací kostky, jejíž úkolem je nekonečný souboj v žalářích? Jestli ne a rádi byste si to vyzkoušeli, rozhodně se podívejte na hru Dicey Dungeons. V tomto herním titulu si totiž budete moci vybrat jednu z šesti hracích kostek, které se liší svými schopnosti, a vaším úkolem bude v žaláři porazit vašeho úhlavního nepřítele – Lady Luck.

  • Původní cena: 12,49 € (8,74 €)

Thief Simulator

Ve hře Thief Simulator se ocitnete v roli profesionálního zloděje, jehož úkolem je vykrádat jeden dům za druhým. Na první pohled vás určitě osloví zcela otevřený svět, díky čemuž si budete moci vybrat dům k vyrabování zcela dle vlastní libosti. Součástí hry je však také určité pozorování daného objektu, které vám pomůže s finální vykradením. Některé domy však mohou být lépe zabezpečeny, na což budete potřebovat lepší vybavení.

  • Původní cena: 19,99 € (11,99 €)

iLove VideoToGif

Aplikace iLove VideoToGif disponuje pouze jednou funkcí, kterou však zvládá vskutku bravurně a rychle. Tato appka totiž dokáže převést jakékoliv video ve formátu MP4, WMV, MPEG, AVI, MOV a spoustu dalších do podoby animovaného obrázku ve formátu GIF.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.