Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Stop and Timer Music Player

Aplikace Stop and Timer Music Player slouží pro časované přehrávání vybrané hudby. Jednoduše vám postačí zvolit, jakou hudbu si přejete ve smyčce přehrávat a po jak dlouhou dobu má zmiňované přehrávání běžet. Následně se o vše sama appka postará zcela za vás a vy tak nemusíte nic řešit.

Preset

Máte rádi různé filtry na fotografiích, ale rádi byste si je uzpůsobili dle svých představ? Přesně s tímto vám dokáže pomoci aplikace Preset, ve které můžete zkombinovat až 27 vlastností s předem definované knihovny a vytvořit tak zcela nový filtr. Tyto vaše filtry můžete posléze nadále upravovat a případně je aplikovat na vaše fotografie.

Mol Chemistry

Organická chemie se řadí mezi nejobtížnější vědní disciplíny dnešní doby. Jestliže tento obor studujete, nebo se řadíte mezi skupinu nadšenců samouků, nápomocnou by vám mohla být aplikace Mol Chemistry. S pomocí této appky si můžete procvičovat různá cvičení a nabýt tak nových vědomostí.

Weather Compare – List Stats

Pokud častokrát potřebujete porovnávat počasí na několika lokacích, rozhodně by na vašem iPhonu či iPadu neměla chybět aplikace Weather Compare – List Stats. V této appce si jednoduše nastavíte vaše oblíbené lokality, jejíchž stav počasí budete moci následně porovnávat.

Demetrios

Hledáte nějakou zábavnou hru s pořádným příběhem, která vás dokáže zabavit při nadcházejících vánočních večerech? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se měli podívat na hru Demetrios. Tato adventura kombinuje zajímavé hádanky s perfektními vtípky, díky čemuž si udrží vaši pozornost. Ve hře se vžijete do role dealera Bjorna, jehož dům byl vykraden po tom, co domů přišel opilý. Zvládnete tuto záhadu vyřešit?

IQ Test Pro Edition

Jak je již z názvu patrné, aplikace IQ Test Pro Edition slouží pro změření hodnoty vašeho inteligenčního kvocientu. Toho dosáhnete po splnění jednoho ze dvou IQ testů, které jsou speciálně navrženy tak, aby byl výsledek co možná nejpřesnější. Je však nutno podotknout, že žádná aplikace se nevyrovná klasickému testování a ačkoliv by výsledek měl být spolehlivý, neměli bychom mu přisuzovat velkou váhu.

Facial Yoga Pro – Face fitness

Pravidelným cvičením jógy byste měli dosáhnout celkově mladšího vzhledu, lepší fyzické kondice a celkově tak polepšíte vašemu zdraví. V rámci aplikace Facial Yoga Pro – Face fitness naleznete celou řadu těch nejrůznějších cvičení, které vás provedou jógou. Pokud je budete pravidelně opakovat, dosáhnete výše zmiňovaných benefitů.

Dnes nejčtenější

.