Zavřít reklamu

Naše pravidelná týdenní rubrika o Epic Games nabírá na obrátkách a nevypadá to, že by se tento trend měl v brzké době měnit. Konec konců, tato herní společnost chrlí jednu pecku za druhou a za žádnou z nich si neúčtuje ani cent, což ji v porovnání se Steamem zajišťuje obrovský příliv nových hráčů. Tento týden tomu není jinak a vývojáři přispěchali s novým titulem, který nás má zase na nějakých těch pár prosincových večerů zabavit. Je libo vypravit se na chladný sever?

Pokud milujete vikingy, drsný způsob života a nevadí vám daleké výpravy, tak tu máme něco přesně pro vás. Ve hře Jotun se totiž podíváme na chladný sever, kde si zahrajeme za Thora, vikingského válečníka, který zemřel krutým způsobem a nyní je jen na něm, aby dokázal bohům, že jeho duše patří do Valhally. Celá hra je navíc oděná v hezkém a přívětivém animovaném hávu, avšak nenechte se zmást. O kosení stovek nepřátel, zatímco vám do pozadí bude hrát doprovodný soundtrack, nebude nouze. Samozřejmě nechybí obrovský herní svět, možnost průzkumu, objevování starých a posvátných míst, či boj tváří v tvář s gigantickými a nelítostnými bossy. Jotun má zkrátka co nabídnout každého milovníky adventur, RPG a příběhových her, které nikomu nic nedají zadarmo.

Ke hraní vám navíc postačí Windows 7, procesor o 1.8 GHz, 4GB RAM, základní grafická karta a nějaké to uložiště. Jotun je poměrně nenáročný titul, a ač jsou souboje s obřími nepřáteli občas chaotické a frenetické, nemusíte se bát, že se vám hra začala sekat. V Každém případě se nezapomnělo ani na majitele Macu, jimž postačí macOS X Yosemite, procesor o taktu 2.4 GHz, 4GB RAM, grafická karta Intel Iris 1536 a 8GB úložného prostoru. Rozhodně však doporučujeme dát Jotunu šanci a ponořit se do výpravy na daleký sever. Nebudete litovat a na hezkých pár hodin se bezpochyby zabavíte.

Dnes nejčtenější

.