Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Wall Street Pro – Business, Finance, Economy & Market News

Stažením aplikace Wall Street Pro – Business, Finance, Economy & Market News získáte perfektní nástroj, který vás udrží v obraze světového ekonomického dění. Tato appka totiž sbírá ty nejzajímavější články o podnikání, financích, ekonomii a trhu, díky čemuž k nim můžete přistupovat přímo z jednoho místa.

iAudioGate

Aplikace iAudioGate na vašem iPhonu či iPadu poslouží jako solidní přehrávač hudby, který v sobě nabízí spoustu vychytávek. Dle aktuálně přehrávaných skladeb si totiž budete moci uzpůsobit samotný ekvalizér a taktéž se můžete v reálném čase dívat přímo na text písně.

Sleep Well Baby – Hairdryer

Jestliže máte malé dítě, rozhodně jste se již někdy setkali s tím, že se mu zkrátka nechtělo spát, stále plakalo a vám se nedařilo jej uklidnit. Tento problém by měla řešit aplikace Sleep Well Baby – Hairdryer, která nabízí tři osvědčené uspávací zvuky. Mezi ty se řadí klasický fén na vlasy, zvuk sušičky prádla a ukolébavka Sleep, Baby Sleep. Aplikaci byste však neměli využívat příliš často, jelikož se na ni dítě může stát závislé.

Nova Slash

Ve hře Nova Slash se ocitnete v roli hrdiny jménem Noven, který byl obdařen sílou skomírající hvězdy. Díky tomu se stáváte lehce radioaktivním a téměř neporazitelným. Ve hře vám vláda nařídí, abyste si ve vedlejším městě našli důstojné přístřeší, přičemž na vás pošle nájemné vrahy. Zvládnete se s nimi vypořádat?

Gymster+ Weight Lifting Log

Jestliže se věnujete posilování a už vás nebaví cvičit stále podle stejného plánu, možná byste měli vyzkoušet aplikaci Gymster+ Weight Lifting Log. Tato aplikace dokáže na základě vámi zadaných dat zanalyzovat váš dosavadní trénink, poskládat tréninkový plán a případně vám poskytnout cenné informace.

GirlMojiX

Jste muž a zajímalo vás někdy, jak by vypadal váš emotikon v případě, že byste byli žena? Přesně na tuhle otázku vám totiž dokáže odpovědět aplikace GirlMojiX, která využívá TrueDepth kameru od iPhonu X a novějších a dokáže přenést podobu vašeho obličeje do dívčí emotikony.

Photo Reality

Jak je v dnešní době většině lidem známo, modelky a modelové bývají v drtivé většině případů například na přebalech magazínů přikrášleni například pomocí populárního programu Adobe Photoshop. Aplikace Photo Reality tyto změny dokáže odhalit, a to za pomoci využití umělé inteligence.

Dnes nejčtenější

.