Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. V treťom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

Block vs Block

Kto by nepoznal legandárnu hru Tetris? Taký človek snáď na svete ani nie je. Táto legendárna hra, avšak pod iným meno, sa dnes usadila v našom rebríčku Free Apps.

  • Pôvodná cena: 2,99$
a

Cleaner Pro

Ak máte v iPhone alebo v iPade uložených niekoľko stoviek kontaktov a neviete už čo s nimi, tak táto aplikácie Vás poteší. Jedná sa o jednoduchého pomocníka vďaka, ktorému si budete môcť urobiť vo svojich číslach poriadok.

  • Pôvodná cena: 1,99$
aa

Marathon & Half Marathon Trainer PRO

Máte radi behanie? Radi zdolávate svoje vlastné rekordy? Ak áno, tak táto aplikácia je určená práve pre Vás. Vďaka nej si budete môcť mapovať, merať a vyhodnocovať každý maratón alebo polamaratón, ktorý zabehnete.

  • Pôvodná cena: 4,99$

Snímka obrazovky 2015-04-29 o 13.44.22

LostColor

Skvelá aplikácia, vďaka ktorej získajú Vaše fotografie nádych profesionality. Aplikácia totiž dokáže odobrať farby z fotografie, avšak nechá ich tam kde si ich budete chcieť zachovať.

  • Pôvodná cena: 1,99$

Snímka obrazovky 2015-04-29 o 13.49.28

Sleep Time

Ak mávate častý problém so spánkom alebo sa Vám jednoducho nedá poriadne zaspať lebo stále na niečo myslíte, tak táto aplikácia bude pre Vás. Obsahuje totiž zbierku rôznych melódií a zvukov, ktoré by Vám mali pomôcť zaspať.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaa

Dnes nejčtenější

.