Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Bananas Joe

Ve hře Bananas Joe bude vaším hlavním úkolem nakrmit gorilu Joea banány, a to tak, že budete naklánět obrazovku vašeho zařízení a trefovat tak s jeho postavou jednotlivé kusy zmiňovaných banánů. Při tomto naklánění postupem hry budete narážet na těžší a těžší překážky, kvůli kterým budete u hry muset taktéž i patřičně přemýšlet.

Coloring Book 30

Aplikace Coloring Book 30 cílí především na děti, který ve formě omalovánek vypráví příběh. Konkrétně se jedná o příběh složený z třiceti omalovánek, ve kterém v hlavních rolích figurují piráti, kteří jsou aktuálně na honbě za dobrodružstvím.

Money Pro: Personal Finance

Napadlo vás někdy, že byste si zapisovali všechny vaše výdaje a následně se poučili z přehledných grafů, které zmiňované výdaje berou v potaz? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste si měli pořídit aplikaci Money Pro: Personal Finance, která vám umožní mít dokonalý přehled nad vašimi financemi. Aplikaci taktéž můžete ovládat skrze jablečné hodinky Apple Watch.

Filter Candy

Aplikace Filter Candy slouží pro úpravu vašich fotografií, ze kterých dokáže vykouzlit vskutku nádherné snímky. Filter Candy již nabízí několik přednastavených filtrů, které se od těch konkurenčních liší především v tom, že jsou o několik úrovní výše.

Phraseaholic Phrase of the Day

V dnešní době se pro výuku cizího jazyka dá aplikovat již několik osvědčených metod. Napadlo vás ale někdy, že byste se každý den učili jinou a jinou frázi? Aplikace Phraseaholic Phrase of the Day umožní rozšířit vaši slovní zásobu ve francouzštině, španělštině a ruštině, a to včetně správné fonetiky a hravou formou.

The Last Warlord

V tahové strategii The Last Warlord se přesunete do druhého století našeho letopočtu, a to konkrétně do Číny. Vaším hlavním úkolem se bude vypořádat s dvěma nepřátelskými královstvími, přičemž vámi zvolená taktika bude tím nejdůležitějším faktorem. Propracovaný bitevní systém dokonce bere v potaz faktory jako počasí, poloha boje a spoustu dalších.

Little Inferno HD

V lehce ulítlé hře Little Inferno HD budete mít téměř celou dobu před sebou pouze krb vašeho domu, ve kterém budete pálit nejrůznější věci. Čím vím věcí navíc spálíte, tím více mincí získáte – no a za tyto mince si můžete kupovat další a další věci na spálení. Hru navíc doplňuje zajímavý příběh, který rozhodně stojí za to.

Dnes nejčtenější

.