Zavřít reklamu

Je konec října a to znamená, že je Halloween za rohem. Ať už anglosaský lidový svátek, který se slaví 31. října, uznáváte nebo ne, tak nikdy není na škodu si připomenout pár her, které vás zabaví, když je venku sychravo a nevlídno. Připravili jsme pro vás seznam jedenácti zábavných a vzrušujících her, které si můžete stáhnout a zahrát si na iPhonu nebo iPadu.

Zombie Highway 2
Auta, zbraně a zombíci. Co víc byste chtěli? Cílem této hry je prostě jednoduše přežít, takže otázka zní, jak daleko se dostanete? Jste tu pouze vy a váš ozbrojený spolujezdec proti hordě super silných skákajících zombíků. Vyhýbejte se překážkám a snažte se setřást z vašeho automobilu všechny neodbytné zombíky. Vylepšete své schopnosti, odemkněte zbraně a porazte všechny své přátele na facebooku.

[appbox appstore id892092770]

Slender Rising
Halloween není dostatečně strašidelný bez určitého faktoru vzrušení a Slender Man je doopravdy adrenalinovou hrou. Ve Slender Rising se díváte okolo sebe a hledáte různé poznámky. Jak jich budete mít víc a víc, tak vás Slender Man snadněji nalezne. Nesmíte na něj koukat a naopak se musíte okamžitě dostat pryč nebo vás přivede k šílenství. Vaším cílem je najít všechny poznámky, aniž byste zešíleli. A věřte, že není úplně snadné najít všechny poznámky, jelikož čím víc jich máte, tak tím je to obtížnější.

[appbox appstore id571640421]

Stupid Zombies 3
The Stupid Zombies 3 opět vzrostli a naši hrdinové jsou na tahu! Pošlete zombie létat za pomocí obrovských explozí a masivních destrukcí. V této hře budete střílet na zombíky a kulky se budou odrážet ode zdí, takže se musíte správně trefit, abyste jich sejmuli co nejvíce. Také můžete střílet do věcí, které mohou explodovat jako např. plechovky plynu, které bleskurychle zasáhnou zombie, kteří se pohybují v okolí.

[appbox appstore id979967712]

Lost Within
Lost Within je hororová přeživší adventura, která vás na Halloween zaujme. Přežijte strašidelný azyl a jeho monstrózní obyvatele. Konfrontujte legendárního vraha, který slídí po opuštěném oddělení. Vybírejte popelnice a sestavte provizorní zbraně nebo využijte taktiku utajení proti vyčkávajícím nepřátelům. V momentě, kdy selže naprosto všechno, vám nezbude nic jiného než prostě vzít nohy na ramena a utíkat se schovat.

[appbox appstore id980274086]

Minigore 2: Zombies
Minigore 2: Zombies je zajímavou hrou, ve které jste atakován velkým přívalem mini příšerek. Vaším úkolem je zničit jich co nejvíce a zůstat naživu, jak jen dlouho bude možné. Máte k dispozici různé zbraně, které můžete měnit v průběhu hry, jelikož čím déle budete hrát, tak tím víc jich budete mít. Hra nabízí 300 úžasných výzev, více než 20 hratelných postav (např. Bike Baron, Zombieville USA a Hook Champ), 60 odlišných nepřátel a 7 jedinečných bossů. Dokážete přežít?

[appbox appstore id576939960]

Eyes
Eyes je překvapivě inovující hra, která vás bude bavit. Prohledejte starý, opuštěný dům a posbírejte jakékoliv cenné předměty, ale buďte doopravdy opatrní – kolují zvěsti, že v tomto domě straší duch. Zažijte strach a hluboce děsivou atmosféru. Všichni vám říkali, že tohle bude fakt lehké. Stačí se vloupat dovnitř, posbírat všechny věci a zase se vrátit zpět. Ale oni nevěděli, že ten dům není prázdný. A všechny ty strašidelné oči na stěnách. Víte, že si pro vás jdou, viďte?

[appbox appstore id616728264]

Plants vs. Zombies™ 2
Máme tu jednu naprosto klasickou hru, o které slyšel pravděpodobně každý. Nicméně jí připomenout musíme, jelikož co kdyby se našel někdo, kdo o této hře neví. V Plants vs. Zombies™ 2 musíte v podstatě vytvořit zeď z rostlin, které uzavřou přístup armádě zombíků, kteří se chtějí dostat do vašeho domu. Rostliny budou střílet semena, explodovat nebo vytvářet bariéru mezi vámi a zombíky. Jakmile překonáte zombie vlnu, aniž byste jí vpustili do svého domu, tak se přesunete na další level. Výhoda je, že tím také odemykáte nové rostliny, ale bohužel také nové zombie.

[appbox appstore id597986893]

Cabin Escape: Alice’s Story
Na chvilku se odkloníme od zombie a dalších příšerek, jelikož Cabin Escape: Alice’s Story je další skvělá hra, která prověří vaší mentální kapacitu. Pomozte Alice utéct z izolovaného srubu, ve kterém byla uzamčena. Jedinou cestou, jak jí dostat ven, je využít různých stop a hádanek.

[appbox appstore id810011347]

Zombieville USA 2
V Zombieville USA 2 se snažíte přežít zombie apokalypsu. Není to úplně lehké, jelikož musíte střílet po zombících a díky tomu budete dostávat odměny. Můžete také drancovat poštovní schránky, popelnice a mnoho dalších věcí, abyste našli více peněz a mohli tak odemknout větší a lepší zbraně. Cílem hry je to, abyste přežili až do konce levelu, kde na vás vaši kamarádi čekají.

[appbox appstore id454781476]

Zombie Gunship: Gun Down Zombies
Zombie Gunship: Gun Down Zombies je další zábavná hra, pro všechny, kteří chtějí sejmout zbraní co nejvíce zombie, kteří ohrožují lidský život, tak jak ho známe. V této hře pracujete přímo z oblohy a potřebujete vyhladit všechny ty nestvůry hladovějící po mozcích. S pomocí infračerveného vidění je pečlivě zacílíte a tak poskytnete podporu pro své pozemní jednotky a zbývající přeživší.

[appbox appstore id435797419]

Five Nights at Freddy’s
Vítejte ve své nové letní práci v Freddy Fazbear’s Pizza, kam rádi děti i jejich rodiče chodí za zábavou a na jídlo. Hlavní atrakcí je samozřejmě Freddy Fazbear a jeho dva přátelé. Jsou to roboti, kteří mají potěšit davy. Bohužel chování robotů z nějakého důvodu začalo být jednu noc nepředvídatelné a bylo mnohem levnější najmout vás jako ochranku než vyhledat opraváře. Z vaší malé kanceláře musíte pečlivě sledovat obrazovky kamer. Máte velmi limitované množství elektřiny, které můžete využít každou noc (omezený firemní rozpočet víte..). To znamená, že v momentě, kdy vyplácáte všechny elektřinu v danou noc, tak přestanou fungovat bezpečnostní dveře a světla. V případě, že Freddybear nebo jeho přátele nejsou na svých místech, tak je musíte najít na monitorech a případně se ochránit. Přežijete pět nocí ve Freddy’s?

Recenze uživatelů:
,,Davam 4 hvězdy- při běhu Foxy pres chodbu nebo při jumpscaru se hra hodně seká(mám iPhone 5). A také ovládání kamer by chtělo vylepšit. Jinak super hra doporučuji!!!“

,,Super hra skoro jako na PC.Vůbec se neseká a vše je jako u PC.Jen u Freddyho a Chici není zvuk ale jinak 5 hvězdiček.Cool a doporučuji.“

[appbox appstore id912536422]

Hledáte nějakou další hru, kterou byste mohli vyzkoušet? Zkuste 7 zajímavých českých her pro váš iPhone a iPad.

ikona ios-games-you-must-try-this-halloween-on-your-apple-device

Dnes nejčtenější

.