Zavřít reklamu

ikona 858768_largerMáte rádi Českou republiku a chtěli byste podpořit produkty, které u nás byly vytvořeny? V případě, že to tak máte nastaveno, tak možná uvítáte dnešní článek, který se zaměřuje na herní aplikace, které byly vymyšleny a vytvořeny právě v České republice. Je možné, že jste nějakou hru zatím neobjevily a třeba vás zaujme. Některé hry jsou zdarma a některé naopak za nějaký poplatek, záleží čistě na vás, zda nějakým způsobem podpoříte české vývojáře. Nezapomeňte ohodnotit práci českých vývojářů, jelikož každé hodnocení je důležité a může vývojáře posunout zase dál.

Reaper
Vstupte do zajímavého světa, který je plný magie a různých nestvůr. Staňte se Černým šermířem a zabijte tisíce nepřátel v této epické akční RPG. Vydejte se na nespočet misí a odhalte tajemství Wilderness. Zvyšujte postupně svému hrdinovi úrovně jeho schopností a nezapomeňte na svou intuici. Reaper nabízí stovky různých mečů, brnění a zajímavého příslušenství. Ve hře se nevyskytují žádné mikrotransakce – je zdarma do 10 levelu. V případě, že se vám hra líbí a chtěli byste bojovat dál, tak si můžete přikoupit další levely.

[appbox appstore id698299228]

Machinarium
Machinarium je naprostou skvělou záležitostí, kterou snad zná úplně každý uživatel. Machinarium je point-and-click adventura, která byla vytvořena v českém studiu Amanita Design, které má za sebou další výborné hry, např. Botanicula a Samorost 1-3. Hra nabízí famózní grafiku a atmosférickou hudbu, která vás vtáhne do děje hry. V případě, že si aplikaci stáhnete a zahrajete, brzy pochopíte z jakého důvodu hra obdržela řadu ocenění. Lehkou recenzi Machinarium najdete zde.

[appbox appstore id459189186]

Cut and Hack
Cut and Hack je zajímavým abstraktním hackovacím simulátorem. Důležité je zapamatovat si následující: Jste prostě hacker! Buďte rychlí, precizní a prolomte co nejvíce systémů v určitém časovém limitu. Prodávejte získaná data různým korporacím, čelte následkům svého jednání a užívejte si svých odměn. Postupem času budete získávat kredity, které můžete využít pro vylepšení vašich hackovacích schopností. Otestujte svou přesnost, rychlost a reflexy v této unikátní stylové hře. Cut and Hack nabízí 50 levelů a dva hrací režimy – Rush a Survival.

[appbox appstore id691913061]

Radiant Defense
Radiant Defense je obranou hrou, která je zasazená ve světě, který pulzuje životem, ale je bohužel zamořený obrovským množstvím mimozemšťanů. Vybudujte si svojí vesmírnou pevnost a rozšiřte své množství zbraní a různorodých pastí. Jste vybaveni? Výborně, invaze může začít. Postavte si vlastní cestu pro příchozí vlny nepřátel a čekejte na první vlnu protivníků.

[appbox appstore id512203663]

Fruit Dating
Pomůžete najít kousku osamělého ovoce někoho na rande v této originální puzzle hře? Ve Fruit Dating musíte spojit pár kousků ovoce stejné barvy, což zní opravdu snadno. Bohužel vám v cestě stojí různé objekty jako např. kameny, auta nebo další ovoce a chtějí vám tento úkol překazit. Postupem času se budete setkávat s dalšími úskalími (jednosměrné dlaždice, louže bláta nebo s hladovými zástupci zvířecí říše. Hra nabízí 3 jedinečné světy, více než 60 levelů, originální soundtrack a mnoho dalších prvků.

[appbox appstore id918243413]

Overkill 3
Vítejte v budoucnosti. Je doopravdy ponurá a temná. Lidé se bojí a mají velmi oslabenou morálku. Těch pár statečných, kteří proti systému bojují, mají proti sobě početní převahu. Lidé doopravdy potřebují naději a někoho, kdo jim pomůže najít cestu ven z tohoto napětí. Začnete bojovat za humanitu a lepší budoucnost? Ponořte se do akční hry, která nabízí audio-vizuální podívanou.

[appbox appstore id874866593]

Dark Lands
Proběhněte okolo nepřátel a vyhněte se nebezpečným nástrahám. Dark Lands je epická bojová běžící akční hra, ve které musíte rozvíjet svého hrdinu, aby dokázal přežít tento nekonečný boj a běhejte tak dlouho, jak jen to bude možné. Dark Lands je návykovou nekonečnou fantastickou horrorovou hrou s dynamickým bojovým systémem. Porazte všechny nepřátele, kterými mohou být skřeti, orci, kostry, trollové a obři. Nezapomeňte se vyhnout nebezpečným nástrahám a proradnému terénu.

[appbox appstore id834858768]

Dnes nejčtenější

.