Zavřít reklamu

Nové AirPods Pro sice dorazí k běžným uživatelům až zítra, už dnes se však na internetu objevilo skutečně mnoho zajímavých věcí s nimi spojených. O jednu z nich se postaral vývojář Guilherme Rambo, kterého si můžete pamatovat například z léta 2017, kdy se mu podařilo z bet iOS 11 vytáhnout obrovské množství informací o iPhonu X, Apple Watch Series 3 a Apple TV 4K. Dnes se Rambo pochlubil dalším husarským kouskem – konkrétně aktivací animace pro spárování AirPods Pro z iOS 13.2.

Jak můžete na animaci na boku tohoto odstavce vidět, Apple si s ní vyhrál ve všech směrech. Po otevření nabíjecího pouzdra v blízkosti iPhonu se vám totiž nezobrazí jen sluchátka v celé jejich kráse na displeji iPhonu, ale také jejich základní ovládání. To je tentokrát založeno na stiscích tlakové koncovky jejich nožky, která rozpozná jak délku, tak jejich počet, díky čemuž tak nabízí o poznání širší možnosti ovládání než AirPods 1. či 2. generace. Kromě ovládacích prvků na sluchátkách se pak v animaci objeví i ovládací centrum iPhonu, ve kterém bude možné aktivovat aktivní potlačení okolního hluku či režim propustnosti, popřípadě vše velmi jednoduše deaktivovat. Tuto animaci jsme však měli tu čest vidět již v jedné z posledních bet iOS 13.2, byť tehdy ještě v ne zcela hotovém stavu.

AirPods Pro jsou bezesporu jedním z nejzajímavějších produktů, které za poslední dobu Apple představil. Nabízí totiž skutečně celou řadu zajímavých funkcí, které si své příznivce zajisté najdou. Za tyto vychytávky si však nechá Apple i pořádně zaplatit. Na českém trhu je to konkrétně 7 290 korun, což je cena, za kterou se dají sehnat i kvalitní náhlavní sluchátka. Zda si jí dokáží bez problému obhájit i AirPods Pro však ukáže až čas. Nicméně už dnes vám mohu slíbit, že se na Letem světem Applem co nevidět dočkáte prvních dojmů, unboxingu a samozřejmě recenze této žhavé novinky.

Dnes nejčtenější

.