Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Kintsugi

S pomocí aplikace Kintsugi byste se měli zbavit přebytečného stresu. Aplikace totiž pracuje se strojovým učení a vám jednoduše postačí aplikaci hlasem sdělit vše, co máte na srdci a následně se dozvíte závěr vaší osobní kognitivní behaviorální terapie.

Notability

Aplikace Notability je jednoduchým společníkem, který vám pomůže vytvářet spolehlivé a kvalitní poznámky. Jestliže například studujete a rádi byste si pořídili aplikaci, která disponuje kvalitou a umožňuje ukládat poznámky, rozhodně byste měli využít dnešní slevy. Samotné poznámky mohou být i zabezpečeny pomocí biometrické autentizace, díky čemuž se k nim dostanete jen a pouze vy.

Landscape Video Converter

Jestliže rádi natáčíte s telefonem vertikálně, rozhodně oceníte nějakou aplikaci, která dokáže obraz vyplnit a ve výstupu vám dát video v poměru stran 16:9. Přesně o tohle se spolehlivě postará aplikace Landscape Video Converter, která prostor po stranách patřičně vyplní a ve finále se může jednat o vskutku krásná videa.

Slaughter 3: The Rebels

Příběh hry Slaughter 3: The Rebels se odehrává ve skrytém městě, které po dlouhé roky sloužilo jako komplex pro ty nejnebezpečnější vězně. Nešťastnou náhodou však dojde k prolomení bezpečnosti věznice a všichni vězni se dostanou ven. Následně povraždí všechnu stráž a obyvatelstvo a vaším úkolem bude nastolit pořádek. Problémem však je, že budete v roli vojáka, který je na vše zcela sám a nedokáže ani navázat spojení se svým parťákem.

Gun Movie FX

Aplikaci Gun Movie FX ocení především ti z vás, kteří někdy pro zábavu natáčejí různá videa. Jestliže byste je rádi obohatili o zbraně, zvuky střelby a podobné efekty, zakoupením aplikace Gun Movie FX si tyto možnosti zpřístupníte. Aplikace jako taková disponuje poměrně rozsáhlou nabídkou efektů, z kterých si rozhodně vyberete.

SciPro Math

Kalkulátor SciPro Math nejvíce pravděpodobně ocení studenti středních a vysokých škol. Tato aplikace totiž disponuje všemi potřebnými funkcemi a chlubí se pozoruhodnou schopností ukládat skutečně spoustu informací o vámi aktuálně počítaném příkladu.

Things 3

Pokud hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která se bez problému postará o správu vašich nadcházejících úloh, rozhodně byste se měli podívat na Things 3. V rámci této aplikace si totiž můžete zcela organizovat váš čas, mít perfektní přehled o vašich úkolech a dokonce i importovat vaše vstupy z nativní aplikace Připomínky.

Dnes nejčtenější

.