Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Notes4Me

Drtivá většina z nás si na svém Macu ukládá ty nejrůznější poznámky. V drtivé většině případů se jedná o aktuální myšlenku, kterou nechcete hned zapomenout a máte v plánu se k ní následně vrátit. Aplikace Notes4Me tento problém řeší parádně, jelikož vám postačí pouze klepnout na ikonku v horním menu baru a poznámku si zapsat.

Původní cena: 119 Kč(79 Kč)

Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Edition

Jestliže vás v minulosti uchvátily hry jako Fallout 1 a 2, Arcanum nebo Baldur’s Gate, rozhodně byste se měli podívat na Pathfinder: Kingmaker. Tato hra vrací klasický RPG zážitek a nabízí spoustu zábavy a překážek. Jestliže tedy hledáte hru na dlouhé zimní večery, Pathfinder: Kingmaker by měl být tím pravým ořechovým. Hra je k dostání na Steamu se slevou 50 procent.

Původní cena: 39,99€ (19,99€)

F1 2017

Závodní hra F1 2017 je k dostání opět na Steamu, a to dokonce se slevou 75 procent. Hra jako taková vás vtáhne do světa závodníků Formule 1 a vy budete mít jeden úkol – vyhrát. Ve hře můžete překonávat světové rekordy, nebo třeba vyhrát světový šampionát pro rok 2017 a zajistit tak vaší stáji to nejlepší možné renomé.

Původní cena: 54,99€ (13,74€)

Slate Digital Course By AV 101

Aplikace Slate Digital Course by AV 101 vás naučí spoustu věcí ze světa hudby. Jakmile absolvujete tento kurz, budete schopni vytvářet vlastní hudbu zcela dle vlastní libosti. Aplikace je dnes navíc k dispozici se značnou slevou.

Původní cena: 399 Kč (179 Kč)

iBrot

Aplikaci iBrot ocení především majitelé menších pekáren, kteří rádi mají přehled o aktuálním dění jejich firmy. Aplikace jako taková pomáhá zvládnout dodávání pečiva a udržuje perfektní a detailní měsíční přehled o každém klientovi, kterého si do appky přidáte.

Původní cena: 329 Kč (279 Kč)

Shattered Planet

Hra Shattered Planet je opět k dispozici na herní platformě Steam a vaším hlavním cílem bude obsadit neznámou planetu a následně na ní přežít. V rámci hry Shattered Planet budete muset zkoumat mimozemský život, což může vést buďto ke zlepšení vaší planety, nebo k rozpoutání války s hladovými mimozemšťany.

Původní cena:12,49€ (2,49€)

Horoscope Tab: Your daily horoscope at one click away

Pokud se zajímáte o astrologii a horoskopy vám nejsou nijak cizí, zaujmout by vás mohla aplikace Horoscope Tab. Ta vám totiž umožní ihned zobrazit váš dnešní horoskop a prozradit vám tak, co vám na daný den hvězdy předpověděly.

Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

Dnes nejčtenější

.