Zavřít reklamu

Easy ReminderOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Rozhodli jsme se, že budeme o něco modernější, a tak jsme si pro vás připravili nový způsob náhledu aplikací. Pro stažení stačí kliknout na tlačítko „Stáhnout“ nebo na název aplikace. Od teď uvidíte všechny screenshoty, mezi kterými můžete skrolovat. Také můžete na vašem iPhonu načíst QR kód a tím se vám aplikace okamžitě zobrazí v App Storu, odkud ji jednoduše stáhnete. Snad se vám budou změny líbit.

Secret Menu for Starbucks Pro
Zachutnalo vám ve Starbucks někdy něco tak, že jste si říkali, že byste si to rádi udělali doma? Tak nyní můžete. Aplikace Secret Menu for Starbucks Pro totiž obsahuje spoustu receptů, pomocí kterých si můžete udělat například Frappuccino, kávu nebo čokoládu jako ve Starbucks.

[appbox appstore id1027444487 oldprice=“0,99€“]

Running Music Trainer
Pokud běháte a rádi při tom posloucháte hudbu, pak by mohla být aplikace Running Music Trainer právě pro vás. Nabízí totiž kolekci několika skladeb, které vám díky vysokému BPM pomohou udržet tempo a nadšení sportovat.

[appbox appstore id983095368 oldprice=“3,99€“]

Chain Breaker
Hra s příjemnou grafikou, ve které musíte za rytíře překonávat překážky, řešit hádanky a porazit několik nepřátel. Během výpravy sbíráte peníze, za které se zlepšujete.

[appbox appstore id873904280 oldprice=“2,99€“]

CloudFella
CloudFella podporuje Google Drive, Microsoft OneDrive, DropBox a Evernote. Jedná se o pokročilého správce souborů uložených v cloudu. Vývojáři slibují opravdu rychlé procházení souborů a pokročilou správu nebo náhledy statistik a podobně. Nezapomněli ani podporu několika nejčastějších formátů dokumentů, obrázků, hudby a videa, které můžete okamžitě prohlížet přímo v cloudu.

[appbox appstore id898691961 oldprice=“1,99€“]

SaveGram
Velice užitečná aplikace pro všechny, kteří mají Instagram. SaveGram totiž umožňuje ukládat fotografie a videa v plném rozlišení přímo do vašeho iPhonu, iPadu nebo iPodu. Kromě toho ale nabízí plnohodnotného klienta pro Instagram a umožní také repostnout nějaký příspěvek na váš profil.

[appbox appstore id940529662 oldprice=“1,99€“]

oO
Netradiční název pro netradiční hru, i tak by se dala aplikace oO označit. Ve hře totiž ovládáte míček, který musíte posouvat pomocí naklánění telefonu, ale není to ani trochu snadné. Na někoho může hra působit nudně, ale oO je hodně návyková a vtáhne vás i díky povedené hudbě, která vás při hraní doprovází.

[appbox appstore id834240887 oldprice=“1,99€“]

FileApp
Jak už název napovídá, FileApp slouží ke správě souborů a dokumentů na iPhonu nebo iPadu. Podporuje všechny typy dokumentů jako PDF, Microsoft Office nebo iWork. Nechybí ani podpora pro přehrávání videa či hudby. Nabízí několik způsobů, jak soubory do aplikace nahrát, jako třeba prostřednictvím prohlížeče, tudíž můžete nahrávat opravdu odkudkoli. Autoři nezapomněli ani na zabezpečení, tudíž si můžete nastavit heslo, abyste se k dokumentům dostali jen vy.

[appbox appstore id297804694 oldprice=“0,99€“]

Pixl
Aplikací na úpravu fotografií asi není nikdo dost a snad v každém článku o slevách minimálně jednu uvedeme. Pixl je sice další aplikace na úpravu fotografií, ale dokáže je upravit trochu jinak, než ostatní aplikace. Pokud chcete zajímavou fotografii, na které budete “rozpixelováni”, tak je Pixl právě pro vás.

[appbox appstore id453394235 oldprice=“0,99€“]

Easy Reminder
Nejste schopni si zapamatovat žádné narozeniny, svátky, výročí či důležité obchodní schůzky? Jestli patříte mezi osoby, které v hlavě nosí milion dalších věcí a na tyto důležitá data jaksi neustále zapomínáte, tak potřebujete nějakého pomocníka. A právě tímto pomocníkem může být aplikace Easy Reminder! Easy Reminder vám pomůže dát dohromady důležitá data a události v životě a také vám je připomene v pravý čas.

[appbox appstore id458250565 oldprice=“1,99€“]

SlideSync
Aplikace, která umožňuje sdílet dokumenty, aniž byste museli být připojení k internetu. Stačí na dvou zařízeních otevřít aplikaci a v ní stejný dokument, poté už můžete sledovat, jak někdo například bude ukazovat prezentaci a vám se bude také posouvat. Stejně funguje i s přidáváním poznámek a podobně.

[appbox appstore id980898789 oldprice=“1,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.