Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran a to jak na PC, tak na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

VisualX – After Camera Effects

Jak už název napovídá, díky této aplikaci dokážete dělat divy i s průměrnými fotografiemi. Kromě klasických funkcí editorů, jako je oříznutí, otáčení či přidávání textu, je zde možné použít spoustu filtračních nástrojů a efektů, nastavení světla či úpravu bílého efektu.

[appbox appstore id1044509958 oldprice=“49Kč“]

Plant Light Meter

Nedostatek světla je druhá nejčastější příčinna smrti vnitřních rostlin, ihned po nadměrném zavlažování. Lepší světelné podmínky umožní udržet vaše rostliny zdravé. Plant Light Meter vám v tomto směru dokáže pomoci. Použití je jednoduché. Stačí umístit zařízení na místo, kde byste rostlinu chtěli mít a namířit fotoaparát na zdroj přírodního světla. Aplikace vám poté sama poví, zda-li je světla dostatek.

[appbox appstore id1213431133 oldprice=“25Kč“]

Teach Your Monster to Read

Pokud chcete své děti lehce zdokonalit v jejich angličtině, potom je hra Teach Your Monster to Read přesně pro vás. Zavede vaše děti na kouzelné dobrodružství, kde budou mít možnost vytvořit své vlastní monstrum, se kterým se zúčastní řady čtecích aktivit.

[appbox appstore id828392046 oldprice=“119Kč“]

Escape game : The rooms

Baví vás únikové hry? The rooms je právě pro vás! Naleznete zde celkem 13 pokojů plných hádanek. Prostředí vás snadno pohltí svým tajemným prostorem, kde se budete snažit najít cestu ven.

[appbox appstore id1277567512 oldprice=“49Kč“]

Block vs Block

Princip této hry není třeba vysvětlovat. Oddechovka jak se patří, ve které můžete vyzvat kamaráda a soutěžit, kdo je lepší.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“75Kč“]

Monster Shark: Deadly Attack

Ponořte se do hlubin oceánů, prozkoumávejte, lovte a útočte na další tvory. Zpočátku to nebude jednoduché, ale postupně se přes menší ryby dostanete i na pořádné žraloky. Žádný úlovek vám tedy nesmí uniknout, protože jen tak můžete v nebezpečném podvodním světě přežít.

[appbox appstore id1240710783 oldprice=“249Kč“]

Touch & Translate

Díky aplikaci Touch & Translate budete schopni přeložit slova a fráze ve vašem Safari prohlížeči mezi více než 100 cizími jazyky. Použití je velmi jednoduché, stačí „tapnout“ na slovo, kterému nerozumíte a vedle něj se objeví překlad. Aplikace nabízí přes 100 jazyků, včetně češtiny.

[appbox appstore id1287943105 oldprice=“119Kč“]

iPhone X screenshot FB

Dnes nejčtenější

.