Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

WebShare
WebShare je webserver pro sdílení souborů z iPhonu, iPadu, nebo PC. Součástí prohlížeče jsou i přehrávače AcePlayer a AceMusic.

[appbox appstore oldprice=“89Kč“]

Uninstaller Sensei
Uninstaller Sensei slouží ke kompletní odinstalaci aplikací a všech souborů, které jsou s nimi asociované. Aplikaci k odstranění můžete buďto vybrat ze seznamu, nebo přetáhnout systémem Drag&Drop.

[appbox appstore id1236448834 oldprice=“29Kč“]

Memory PLUS
Memory PLUS je nástrojem, který přesně ukazuje aktuální spotřebu paměti ve vašem systému a pomáhá vám udržovat volnou paměť optimalizovanou. Aplikace nabízí menu bar ikonu, která zobrazuje intuitivní schéma spotřeby paměti. V případě, že se paměť zaplňuje, se ikona promění na červenou.

[appbox appstore id1000656801  oldprice=“29Kč“]

DateBook
DateBook je jednoduchá zapisovací aplikace pro všechny, kteří si rádi píší deníkové zápisy. Nabízí jednoduché rozhraní bez jakýchokoliv prvků, které by vás rozptylovaly, a uloží vaše zápisky se všemi příslušnými informacemi.

[appbox appstore id1289569022 oldprice=“119Kč“]

CloudMounter
CloudMounter je centralizovanou službou umožňující vytvoření lokálního adresáře cloudových služeb, a tak nabízí možnost pracovat s online soubory stejně jako s dokumenty, které máte uložené v počítači. Aplikace podporuje Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Amazon S3, FTP, FTPS, SFTP a WebDAV. S touto velmi praktickou aplikací můžete znatelně rozšířit disk vašeho Macu, jedinou podmínkou je aktivní internetové připojení.

[appbox appstore id1130254674 oldprice=“899Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Ken Follet’s The Pillars of Earth

[appbox steam simple 234270 oldprice=29,99€]

Opus Magnum

[appbox steam simple 558990 oldprice=19,99€]

Sword Coast Legends

[appbox steam simple 325600 oldprice=14,99€]

ACE Academy

[appbox steam simple 396650 oldprice=19,99€]

Mac Apps 11917

Dnes nejčtenější

.