Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iPicBox
iPicBox je skvělou aplikací, která vám spolehlivě ochrání vaše privátní fotografie. Aplikace nabízí možnost uzamknout jednotlivé soubory či fotografie. Všechny své snímky můžete roztřídit do neomezeného počtu složek. iPicBox dále nabízí snadné fungování základních operací jako např. přidávat, smazat, editovat, přesunout.

[appbox appstore id1013779674 oldprice=“0,99€“]

Songbot
Songbot je výkonný nástroj, který dokáže vyhledat písničku, kterou si chcete poslechnout, na jakékoliv rádiové stanici na světě. Stačí napsat název skladby nebo jméno umělce a můžete začít okamžitě poslouchat. Také si můžete vybrat ze seznamu písní, které se nyní přehrávají ve světových rádiích. Nemusíte se bát, aplikace neobsahuje žádné reklamy nebo skryté platby.

[appbox appstore id846531304 oldprice=“0,99€“]

Days
Days je soukromý fotožurnál, do kterého si můžete zapisovat vzácné momenty z vašeho života. Opatrujte si své nezapomenutelné vzpomínky, ke kterým se vždy můžete vrátit. Vzpomínky můžete doplnit fotkami a hashtagy. Samozřejmostí je ochrana za pomocí hesla nebo Touch ID. Zálohovat své vzpomínky můžete za pomocí iCloud nebo Dropbox.

[appbox appstore id1114430546 oldprice=“0,99€“]

Compress Video
Compress Video je aplikací, která umí zmenšit videa a ušetří vám tak mnoho místa na vašem iOS zařízení. Samozřejmostí je zachování co nejlepší kvality videa.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“2,99€“]

intoLive Pro
Vytvářejte překrásné live tapety z vašich oblíbených videí nebo GIFů. intoLive dokáže vytvářet velmi rychle Live Photos. Proměňte videa nebo GIFy na Live Photos, které také můžete využít jako tapety na iPhone 6s/6s Plus/7/7 Plus.

[appbox appstore id1083468087 oldprice=“2,99€“]

Weblock
Weblock je užitečnou aplikací, která vám umožní blokovat online obsah. Aplikace může blokovat reklamy (bannery, vyskakovací reklamy a další) na webových stránkách i sociálních sítích. Weblock nabízí více než 800 přednastavených filtrů a dokonce si můžete vytvářet filtry sami. Aplikace pracuje nejen se Safari, ale i se všemi aplikacemi.

[appbox appstore id558818638 oldprice=“1,99€“]

Text to image
Text to image je velmi prostou a užitečnou aplikací. Stačí jednoduše zadat text a následně ho konvertovat na obrázek.

[appbox appstore id989527141 oldprice=“0,99€“]

Socium widget
Chtěli byste mít možnost psát příspěvky na určité sociální sítě přímo z vašeho widgetu? Socium widget vám snadno umožní psát příspěvky přímo na Facebook a Twitter. Stačí přejít na oznamovací centrum a začít psát.

[appbox appstore id1011763988 oldprice=“0,99€“]

Preset
Preset vám umožní vytvořit vlastní filtr, který si uzpůsobíte přesně podle vašich požadavků. V této aplikaci máte na výběr 27 filtrů, které můžete různě namixovat. Svůj výtvor pak můžete rovnou sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id990229325 oldprice=“3,99€“]

Gravity Badgers
Vstupte do dobrodružství s jezevcem Kapitánem T Bayback, který se odvážil do smrtících hlubin dalekého vesmíru, aby zachránil svou rodinu, přátele a celý vesmír před hrozbou strašného Evil Honey. Vrhněte se gravitace planety, uhýbejte asteroidům a neústupným smrtícím šéfům ve více než 140 levelech.

[appbox appstore id671615894 oldprice=“4,99€“]

aapp iphone-smartphone-apps-apple-inc-40011

 

Dnes nejčtenější

.