Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF to Pages
PDF to Pages Converter je užitečný nástroj pro uživatele Macu, kteří potřebují převést soubor ve formátu PDF do souboru platformy Pages. Zachová formátování i rozložení původního dokumentu.

[appbox appstore oldprice=“149Kč“]

Printlab Studio 3
Aplikace PrintLab Studio 3 skvěle poslouží všem, kteří chtějí na svém Macu vytvářet a upravovat vektorovou grafiku. Podporuje textové úpravy, práci s vrstvami, import souborů ve formátu SVG, CDR, JPG, PNG, PDF, BMP i PSD, a umožňuje základní i mírně pokročilé grafické úpravy.

[appbox appstore id1161106531 oldprice=“449Kč“]

Total Video Tools: Movie Edit
Total Video Tools je pohodlný a výkonný video editor pro práci v macOS / OS X. Nabízí komplexní škálu nástrojů pro úpravu videí, převod, kompresi i sdílení. Umožňuje kombinovat různé audio a video stopy nebo naopak odstranění zvukové stopy z videa, podporuje drtivou většinu běžných video i audio souborů.

[appbox appstore id1153967019 oldprice=“449Kč“]

LEGO Batman
Gotham City má namále. Kriminálním živlům se podařilo utéct z Arkham Asylum a nyní pilně pracují na tom, aby si město podmanili. Vaším úkolem bude vzít na sebe roli Batmana a pročistit ulice Gothamu, aby se v něm zase dalo bez obav žít. Zvládnete porazit nepřátele?

[appbox appstore id437518148 oldprice=“599Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Turmoil

[appbox steam simple 361280 oldprice=9,99€]

Tooth and Tail

[appbox steam simple 286000 oldprice=19,99€]

Avernum 3: Ruined World

[appbox steam simple 691830 oldprice=19,99€]

Doom & Destiny

[appbox steam simple 318130 oldprice=9,99€]

 

Mac Apps 23817

Dnes nejčtenější

.