Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Breathe Pro

Správné dýchání a jeho různá cvičení jsou skvělým způsobem, jak relaxovat. Aplikace Breathe Pro vám pomůže během každodenních cvičení zlepšit způsob vašeho dýchání a naučí vás, jak se jednoduchým cvičením uvolnit a pročistit si hlavu.

[appbox appstore id1105390591 oldprice=“279 Kč“]

Findit – 200 Pictures

Findit je klasickou hrou s hledáním rozdílů. Na každé dvojici obrázků jsou tři odlišnosti, které musíte během časového limitu nalézt. Tvůrci neustále přidávají nové obrázky, takže se nudit určitě nebudete.

[appbox appstore id477163107 oldprice=“149 Kč“]

Platform Defense

V Platform Defense budete bránit svůj život před monstry. Ty vylézají ze země a na vás je, abyste na ně líčili pasti a zabránili tak, aby vás dostali. Hratelnost je podobná titulům s tower-defense tematikou.

[appbox appstore id1046407019 oldprice=“29 Kč“]

Maze Lord

A v podzemí ještě zůstaneme. V Maze Lord se vydáváte do labyrintů podzemního království a snažíte se najít a zabít draka. Čeká na vás spousta puzzlů a nespočet nepřátel ve více než 100 levelech.

[appbox appstore id1196014346 oldprice=“59 Kč“]

Asteroid Quest!

Ujměte se role kapitána vesmírné lodi, která je uvězněna v hlubokém vesmíru a udělejte vše pro to, abyste se dostali zpět domů. Budete cestovat skrze jednotlivé sektory, těžit suroviny, doplňovat palivo a sbírat materiály.

[appbox appstore id1329255207 oldprice=“29 Kč“]

Frankenstein: Master of Death

Klasický příběh o Frankensteinovi určitě znáte. Ve Frankenstein: Master of Death je nám převyprávěn novým pohledem a na vás bude, abyste vyřešili všechny logické hádanky. Po grafické stránce je hra opravdu krásná a pochválit je potřeba i hudební složku.

[appbox appstore id1050457652 oldprice=“59 Kč“]

Trader´s Way

Vyzkoušejte si obchodování na burze ve hře Trader´s Way. Naučíte se základy burzy, procvičíte různé strategie a budete spravovat své portfólio. To vše až proti 4 dalším hráčům online.

[appbox appstore id567723770 oldprice=“59 Kč“]

Dnes nejčtenější

.