Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

hocus.

hocus. je logickou puzzle hrou ideální na zkrácení dlouhé chvíle. Je založena na optických klamech a obsahuje 120 levelů. Kromě toho si můžete vytvářet a sdílet i vaše vlastní.

[appbox appstore id1030548464 oldprice=“29 Kč“]

Keyboard X-Key

Tato klávesnice je jednou z nejoblíbenějších v App Storu a momentálně ji můžete získat zdarma. Oblíbená je především díky tomu, že má nad písmeny ještě vždy řádek s čísly a není tak potřeba na ně přepínat. Samozřejmostí jsou emotikony či autokorekce.

[appbox appstore id1403888367 oldprice=“59 Kč“]

IP Tools: WiFi Analyzer

Pokud potřebujete aplikaci, která je schopna zanalyzovat či nastavit vaši síť, IP Tools je přesně pro vás. Kromě analýzy sítě nabízí také vyhledávač WiFi či možnost nastavit si skrze ni router.

[appbox appstore id1010298814 oldprice=“59 Kč“]

Home Budget Plan Pro

Správa rozpočtu je pro mnoho lidí důležitá. S aplikací Home Budget Plan Pro bude jeho sestavené a následná správa hračka. Nastavíte si měsíční platby, zadáváte jednotlivé nákupy a sledujete, kam všechny peníze mizí. Aplikace nabízí také přehledný graf s kategoriemi a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id498321132 oldprice=“59 Kč“]

Reality Chinese Checkers

Hra, která vám připomene mládí. Reality Chinese Checkers totiž přináší hru, kterou jsme všichni měli ve svém souboru stolních her. Cíl je zdánlivě jednoduchý – musíte dostat všechny barevné kuličky na správnou stranu hvězdy. Ale řešení často tak snadné není, takže zapnout mozkové závity a hurá do toho.

[appbox appstore id458239036 oldprice=“149 Kč“]

PrestoBingo Shapes

Podobný počin jsme tu měli už včera. Pro anglicky mluvící děti se jedná o výukový nástroj tvarů, pro české děti předškolního věku jde o zajímavou hru, která je naučí anglické názvy nejrůznějších tvarů.

[appbox appstore id494347130 oldprice=“59 Kč“]

Dnes nejčtenější

.