Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Calc 2M
Calc 2M kombinuje všechny standardní a profesionální funkce kalkulačky v prostém a zároveň elegantním designu. Všechny vaše výrazy budou uloženy do historie a můžete je znovu kdykoliv použít. Můžete i změnit motivy aplikace (Dark, Light, Ninja, Sunrise, Dev, Vintage) a využít k rychlému počítání widget. Aplikace je k dispozici pro iPhone, iPad a Apple Watch.

[appbox appstore id492563960 oldprice=“1,99€“]

Vintage Design
S Vintage Design můžete vytvářet profesionálně vypadající loga, letáčky, pozvánky a mnoho dalšího – záleží čistě na vaší fantazii. Buďte kreativní a vytvářejte unikátní díla za pomocí Vintage Design.

[appbox appstore id1140145115 oldprice=“1,99€“]

Network Utility Pro
S aplikací Network Utility Pro můžete rychle najít všechny informace o vaší síti. Například informace jako interní a externí IP, jméno poskytovatele internetu, jméno sítě, název brány, masku podsítě, DNS adresu a mnoho dalších užitečných prvků.

[appbox appstore id1088015925 oldprice=“0,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

MyWeight
MyWeight vám pomůže lehce sledovat úbytek vaší tělesné váhy. Nastavte si svou cílovou tělesnou váhu a následně zadávejte svou aktuální váhu každý den. Díky aplikaci budete mít zmapované, jakým způsobem vaše váha ubývá.

[appbox appstore id1167844838 oldprice=“0,99€“]

Compress Video
Compress Video je aplikací, která umí zmenšit videa a ušetří vám tak mnoho místa na vašem iOS zařízení. Samozřejmostí je zachování co nejlepší kvality videa.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“2,99€“]

DriveBox
DriveBox je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnoho dalšího. První verze je pro všechna iOS zařízení a druhá pouze pro iPad.

[appbox appstore id567523580 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

Say&Go
Say&Go je výkonnou nahrávací aplikací pro iPhone, iPod, iPad a Apple Watch. Stačí poklepat na ikonu, říct krátkou poznámku, ze které se stane připomínka a okamžitě jí naleznete na Dropbox, Evernote či na emailu. Aplikace není další obyčejnou aplikací – je inteligentní a efektivní. Pro uložení poznámky musíte pouze otevřít aplikaci a začít mluvit. Nahrávání začne i skončí automaticky.

[appbox appstore id683099193 oldprice=“2,99€“]

Musify
Prohlížejte, vyhledávejte a stahujte hudbu zdarma na vašem iPhonu/iPodu/iPadu. Vyhledejte si své oblíbené umělce, skladby či celá alba. Musify nabízí možnost vytváření playlistů a snadné ovládání přehrávače.

[appbox appstore id1087426486 oldprice=“1,99€“]

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

Big Days
Big Days je stylová aplikace, do které si můžete poznamenat své události velmi rychle a snadno. Zobrazte a připomeňte si nadcházející dny, např. schůzky, výročí, narozeniny, dovolené, úkoly či cokoliv dalšího. Své události můžete vyladit za pomocí vlastních fotek nebo si vyhledat nějaké snímky z databáze Pixabay (zdarma). Prohlédnout aplikaci si můžete zde na YouTube.

[appbox appstore id929065016 oldprice=“0,99€“]

Machineers
Machineers je konstrukční puzzle hra s osobitými roboty a krásnými stroji. Vaší prací je, abyste opravovali vynálezy a sestrojili své vlastní mechanické invence za pomocí vaší bedny na nářadí, která je plná kabelů, převodů, řemenů a mnoha dalších součástí. Pomozte měšťanům a opravte jim jejich stroje. Jakmile si osvojíte potřebné schopnosti a stanete se Mistrem, tak se můžete připravit na další výzvu: sestavte si své vozidlo a dojeďte do River City.

[appbox appstore id919093894 oldprice=“4,99€“]

apps iphone_6_1-still004

Dnes nejčtenější

.