Zavřít reklamu

apple_logo_red2
Vánoční atmosféra se na nás řítí ze všech stran, a proto ani my se nevyhneme vánočně laděným aplikacím. Vánoce jsou za dveřmi a každý z nás to prožívá úplně jinak. Někdo už má nakoupeno a začíná si užívat pohody, někdo naopak začíná shánět vše na poslední chvíli a stresuje se, aby vše potřebné stihl pořídit. Ať už je to tak nebo tak, máme pro vás deset aplikací, které vám pomůžou nahodit tu správnou vánoční náladu a odlehčit atmosféru. Pojďme se tedy společně podívat na Piano Tiles 2, iTidings, Santa Hats, Talking Santa, ElfYourself, Flight Before Christmas, Christmas, Santa Claus, Starring You! a Rocket Hero: Christmas. 

Piano Tiles 2
Piano Tiles 2 vám přináší nové možnosti, kvalitní zvukové efekty a možnost celosvětového soutěžení. Dále vám tato hra nabízí nová barevná schémata a možnost sdílet s vašimi blízkými vaše pianové vystoupení. Pravidla jsou naprosto jednoduchá: poklepávejte na černé dlaždice a vyhýbejte se ostatním oblastem. Vyzkoušejte si své schopnosti a sami uvidíte, zda dokážete skloubit rychlost a obratnost.

[appbox appstore id1027688889]

iTidings
Nebaví vás každý rok vymýšlet nové a originální přání? V tom případě si stáhněte iTidings. Tato aplikace vám umožní sdílet jednoduchá a originální přání prostřednictvím SMS zpráv, Facebooku, Twitteru a dalších sociálních sítích. Pokud umíte anglicky, tak si také můžete užít další funkci této aplikace – zábavné informace o Vánocích. Další zajímavou vychytávkou iTidings je možnost prozkoumat, jak se řekne ,,Veselé Vánoce!“ ve více než 100 jazycích.

[appbox appstore id404480698]

Santa Hats
Vánoce nám klepají na dveře, takže pokud máte ve zvyku posílat různá přání, tak nesmíte opomenout Santa Hats. Tato aplikace je výbornou aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší snímky se Santovou čepicí, vousy či dokonce se samotným Santou. Santa Hats vám nabízí 25 různých typů vánočních čepic a 15 novoročních čepiček. Buďte jedineční a vytvořte si dobře padnoucí čepici s aplikací Santa Hats.

[appbox appstore id406291200]

Talking Santa
Pokud spíše preferujete audio přání, tak vám možná padne do oka Talking Santa. Jednoduše namluvte svůj osobní vzkaz a poté sdílejte 3D video animaci s přáním, které zahřeje u srdce. Své vzkazy můžete sdílet na Facebooku, YouTube nebo prostě zaslat emailem. Samozřejmě aplikace také nabízí prostor pro vyblbnutí, takže můžete nechat Santu přejet obrovskou sněhovou koulí, můžete ho dloubat, praštit nebo lechtat a uvidíte jeho rozličné reakce.

[appbox appstore id398853199 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id398853410 oldprice=“2,99€“]

ElfYourself
Další, dnes už klasickou, možností je aplikace ElfYourself. Pokud chcete své blízké potěšit a především rozesmát, tak se můžete stát hvězdou elfího tanečního videa. Stačí nahrát až 5 fotografií (svojí, vašich přátel či rodiny), vybrat si konkrétní tanec a aplikace vám vytvoří skvělé elfí video, které můžete sdílet přes email či sdílet na Facebooku.

[appbox appstore id582486077]

Flight Before Christmas
Flight Before Christmas je zajímavou hrou, ve které musíte navádět saně se Santou a s jeho týmem sobů nad komíny, do kterých musíte doručit dárky. Ale nezapomeňte si dávat pozor na létající objekty, které vám neustále křižují a znesnadňují cestu.

[appbox appstore id341525600]

Christmas
Dostaňte se do vánoční nálady s aplikací Christmas, která vám nabízí velké množství různých tapet a pozadí pro váš iPhone a iPad. Zároveň je tato aplikace také fotoeditorem, který vám umožní vytvářet ty nejlepší vánoční fotografie.

[appbox appstore id546956304 oldprice=“4,99€“]

Santa Claus
Santa Claus Photo Booth vám umožní proměnit fotografie vás, vaší rodiny nebo přátel na Santu. Vyberte si snímek, nahoďte vánoční přeměnu a sdílejte vaše vánoční výtvory se světem prostřednictvím emailu, Facebooku, Twitteru či Instagramu.

[appbox appstore id764935420]

Starring You!
Pokud vám elfí přání už lezou krkem, tak si můžete vybrat aplikaci Starring You!, která promění vás nebo vaší rodinu a blízké na hvězdy vánočního videa. Opět stačí nahrát vybrané snímky a poté sledovat jak tančíte spolu se svými nejbližšími.

[appbox appstore id734588325]

Rocket Hero: Christmas
Rocket Hero je zábavnou a návykovou hrou se skvělou grafikou a zvukovými efekty. Pokud chcete vyhrát, tak musíte mít opravdu dobrou mušku. Hlavním hrdinou této hry je Rocket Hero, jehož misí je zlikvidovat záporáka Torra. Vaší zbraní bude kanón, se kterým budete mířit na Torra. Pokud svého nepřítele neporazíte, tak porazí on vás.

[appbox appstore id1047552091]

apps christmas_wallpapers_iphone_6_heroPhoto: imore.com

 

Dnes nejčtenější

.