Zavřít reklamu

Jedním z nejlepším argumentů pro pořízení iOS zařízení jsou (mimo jiné) aplikace. V případě, že jste si pořídili nový iPhone nebo si chcete ověřit, zda vaší pozornosti neunikla nějaká aplikace, tak jste narazili na ten správný článek. Dnes si totiž shrneme ty nejlepší základní aplikace, mezi kterými si vybere každý uživatel. Podíváme se na aplikace pro správu e-mailů, cloudových služeb, sociálních sítí, úkolů, na mapové aplikace, na aplikace pro sledování filmů nebo poslouchání hudby atd.

Emailové aplikace

Nevyhovuje vám defaultní emailová aplikace? V tom případě si můžete vybrat z velkého množství zajímavých emailových aplikací, které jsou k dispozici v App Store.

Spark
Spark je povedeným emailovým klientem, který vyřeší problém s přeplněnou schránku na příchozí poštu. Aplikace vám umožní lehce a především rychle projít schránku. Inbox automaticky detekuje, zda je email osobní, upozornění nebo se jedná o nějaký leták a přidá je do skupiny podobných emailů. Bleskurychle zjistíte, zda je email důležitý nebo se jedná pouze o reklamu. V případě, že na nějaký email nemáte úplně čas, tak pomocí gesta swipe vás aplikace následující den na email znovu upozorní.  Spark je výkonnou a chytrou aplikací, která je přesně podle vašich představ. Aplikace je k dispozici na Apple Watch.

[appbox appstore id997102246]

Gmail
Gmail je oficiální aplikací, která přináší to nejlepší do vašeho iPhonu nebo iPadu s notifikacemi a s podporou mnohonásobných účtů.

[appbox appstore id422689480]

Email.cz
Máte emailový účet od Seznamu? V tom případě můžete využít Email.cz. Aplikace vás upozorní na nový e-mail a jednotlivé přílohy můžete otevřít přímo v aplikaci. Pokud máte víc schránek, tak si mezi nimi můžete přepínat a dokonce své soukromí můžete ochránit PINem.

Recenze uživatelů:
,,Už celkem použitelné i pro více účtů. Určitě se dá spoustu věci ještě vylepšit, např.: když mám více účtů a jeden smažu, tak mi stále chodí oznámení o příchozí poště???.“
,,Dobrý klient pro e-maily ze seznamu a spol.“

[appbox appstore id965773009]

Airmail
Airmail je výkonný mailový klient pro iPhone, iPad, Mac a dokonce podporuje Apple Watch. Aplikace vám umožní rychlé vytváření dokumentů a přirozenou integraci s dalšími aplikacemi a službami. Nabízí symboly pro nepřečtené emaily a zprávy, dále nabízí oznamovací notifikace a podporuje 19 cizích jazyků (včetně českého jazyka). Aplikace podporuje 3D Touch a je dostupná i na macOS.

[appbox appstore id993160329]

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook vám umožní propojit vaše emailové účty, kalendáře, soubory na jednom pohodlném místě. Outlook pro iOS vám umožní udělat víc z jednoho výkonného inboxu. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id951937596]

Mail2Widget
Mail2Widget je pratickým widgetem, který vám opravdu zjednoduší práci s vaším emailem. Umožňuje prohlížet a spravovat přijaté zprávy přímo z notifikačního centra. Widget podporuje Gmail a další emailové účty.

[appbox appstore id1003369713]

Mapy

Další důležitou funkcí vašeho iOS zařízení jsou zcela jistě mapy. Neoslovila vás výchozí aplikace Mapy? Zvolte jednu z nabídnutých variant a nikdy se (snad) neztratíte.

Mapy.cz
Chystáte se v nejbližší době na nějaký výlet – pěšky nebo na kole? Mapy.cz vám nabízejí turistické mapy pro celou Evropu a díky této aplikaci budete vědět o každé cyklotrase a stezce. V České republice si po naplánované trase můžete zobrazit zastávky, restaurace, ubytování a mnoho dalších užitečných míst. Aplikace nabízí podrobnou mapu České republiky, takže určitě nepřehlédnete žádnou vyhlídku, hrad, zámek či další zajímavá místa. Mapy pro další země nejsou už tak podrobné jako mapa česká.

Recenze uživatelů:
,,Je to pecka, nový hledání je skvělé“
,,Aplikace super na turistiku. Jen bych uvítal podporu Apple watch. Jelikož koukat pořád do telefonu je takové ne komfortní.“
,,Skvělá aplikace, spolu se Stream.cz nejlepší od Seznamu!! ?“

[appbox appstore id411411020]

HERE Maps
Hledáte offline navigaci? V tom případě vyzkoušejte HERE Maps, která nabízí zdarma offline mapy a navigaci, které jsou v současné době k dispozici pro více než 100 států. Aplikace vám pomůže najít tu správnou cestu bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Můžete začít prozkoumávat svět a přestat se bát, že se ztratíte. S HERE si můžete naplánovat cestu a budete mít mapu dané oblasti neustále ve svém iPhonu. Aplikaci můžete využít při řízení, při cestování ve veřejné dopravě i při chůzi. Nezapomeňte si přes Wifi stáhnout mapu země, do které vyrážíte a už se prostě neztratíte. HERE podporuje český jazyk a nabízí možnost stáhnutí českého hlasu navigátora.

Recenze uživatele:
,,spokojenost“

[appbox appstore id955837609]

Waze
Waze je praktickou komunitou založenou na dopravě a navigaci, takže pokud plánujete výlet autem, tak se vám aplikace bude určitě hodit. Přidejte se k řidičům, kteří sdílejí aktuální dopravní a silniční informace v oblasti, ve které se nacházíte. Samozřejmě můžete také aktivně hlásit dopravní nehody, hlídky policie, uzavírky a další situace na silnici. Velmi praktický je seznam radarů, což přivítá skoro každý. Také můžete najít nejlevnější pohonnou látku ve svém okolí. Můžete sbírat body za poskytnuté informace a postupovat po žebříčku řidičů.

Recenze uživatelů:
,,Super, ale.. Při vypnutí bych požadoval vypnutí i gps, i když tam píšete, že aplikace je úspaná, tak gps mi pořád běží, v nastavení Iphone 6s u Waze mi nabízí jen vypnout nebo vždy zapnuto, některé aplikace nabízí i variantu při používání a to mi tu chybí. Až bude vyřešeno dám 5 hvězd , protože jinak je navigace super a používám už dlouho.“
,,Skvela apka pro kazdeho, kdo ridi bez rozdilu vzdalenosti!“
,,Nejlepší navigace!“

[appbox appstore id323229106]

Google Maps
Nesmíme zapomenout ani na klasickou variantu Google Maps, která vám mimo jiné pomůže najít ta nejlepší místa ve městech a pomocí offline navigace vás k místu také dovede. Můžete se rozhodnout kam zajít podle recenzí předchozích návštěvníků, hodnocení a podle fotografií místa. Aplikace samozřejmě obsahuje komplexní a přesné mapy pro 220 zemí a oblastí. Google Maps nabízí aktuální dopravní informace, možnost vyhledat trasy pro MHD i pro auto a Street View a mnoho dalšího. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id585027354]

Cloudové služby

Dropbox
Dropbox je cloudová služba, do které můžete umístit své fotky, dokumenty, videa a další soubory. Soubory, které uchováváte v Dropbox jsou bezpečně zálohovány a můžete se k nim dostat prostřednictvím této aplikace na jakémkoliv zařízení. Lehce můžete poslat obsáhlé soubory komukoliv – i v případě, že nemají účet na Dropboxu.

[appbox appstore id327630330]

Google Drive
S pomocí Google Drive budete mít všechny své soubory na dosah ve vašem chytrém telefonu, tabletu nebo počítači. Všechny své soubory jako např. videa, fotky a dokumenty, jsou bezpečně zálohovány, takže o ně nemůžete přijít. Snadno můžete pozvat ostatní k prohlížení, editaci nebo zanechání komentářů na jakémkoliv souboru nebo složce.

Recenze uživatele:
,,Google disk je jednoznačně nejlepší uložiště. Mobilní aplikace funguje bezvadně. Doporučuji“

[appbox appstore id507874739]

Sociální aplikace

Žádné iOS zařízení v současné době není zcela kompletní bez sociálních aplikací. Pojďme se podívat na pár aplikací, které si možná budete chtít stáhnout do iPhonu a iPadu.

Facebook
Klasikou sociálních sítích je Facebook. Facebook vám umožní být ve spojení s vašimi přáteli rychleji než kdykoliv předtím.

[appbox appstore id284882215]

Instagram
Instagram nabízí jednoduchou cestou, jak zachytit a sdílet momenty z vašeho života. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch.

Recenze uživatele:
,,Super aplikace na sdílení fotek“

[appbox appstore id389801252]

Snapchat
Snapchat zná snad doopravdy každý, takže přejeme hodně štěstí při Snappování!

[appbox appstore id447188370]

Twitter
Sledujte, co se nyní děje ve světě. Od nejnovějších zpráv a zábavy, sportu a politiky až po největší události. Pokud se něco někde koná, tak se to také děje na Twitteru. Podpora Apple Watch.

[appbox appstore id333903271]

Komunikační aplikace

WhatsApp
Klasikou všech klasik je WhatsApp Messenger, který používá snad úplně každý. Pokud často posíláte zprávy přes WhastApp, tak rozhodně využijete widget této aplikace. Widget vám rovnou otevře jeden ze 4 nebo 8 chatů. Jak všichni víme, tak aplikace podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id310633997]

Messenger
Buďte neustále ve spojení s lidmi ve svém životě – zcela zdarma. Vytvářet můžete i skupinové chaty a samozřejmostí je možnost posílat videa a fotky. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id454638411]

WeChat
WeChat nabízí také možnost komunikace přes zprávy a možnost volat. Aplikace nabízí zdarma posílání zpráv, fotek a hlasové/video volání. Aplikace nabízí možnost skupinového chatu a také hraní her s vašimi přáteli. WeChat podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id414478124]

Viber
Viber je také komunikační aplikací, která vám umožní být ve spojení s kýmkoliv ve světě prostřednictvím internetového připojení. Provádějte audio či video hovory, posílejte textové zprávy, videa a samolepky a dokonce odesílejte soubory. Můžete vytvářet skupinové chaty (až 250 účastníků konverzace) a aplikace nabízí možnost smazat zprávy, kterých litujete, že jste je odeslali a mnoho dalšího.

Recenze uživatele:
,,Zatim bez vetsich problemu na ip7)“

[appbox appstore id382617920]

Video aplikace

VLC
VLC for Mobile je užitečný přehrávač pro iPad, iPhone a iPod Touch. Můžete si přehrát různé filmy, pořady a hudby ve velkém množství formátů, aniž byste je museli konvertovat. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id650377962]

Hyper
Existuje nespočet naprosto úžasných videí. Abych pravdu řekla – občas až moc. Hyper je překrásný video magazín pro iPhone a iPad, který vám přináší 10 skvělých videí každý den. Pouze 10. Představte si, že pokaždé, když si chcete pustit dobré video, tak vám někdo nabídne skvělé video – aplikace nabízí ručně vybraná videa z tisíců videí, takže vám vyhledá ty nejnovější, nejvíce informativní a nejzábavnější. Hyper přesně tohle dokáže. Stáhněte si Hyper a uvidíte sami. Pokud jste na WiFi, tak aplikace dokonce pro vás stáhne videa každé ráno, takže je můžete zhlédnout během dne.

[appbox appstore id1015014154]

Netflix
Netflix je další variantou pro sledování pořadů a filmů.

[appbox appstore id363590051]

Hudební aplikace

Spotify
Spotify je jednou z nejlepších možností, jak poslouchat zdarma hudbu na iPhonu či iPadu. Vyhledávejte skladby a vytvářejte playlisty.

Recenze uživatele:
,,Top!!!“

[appbox appstore id324684580]

VOX
VOX je zajímavou aplikací, která vám přehraje hudbu z různých zdrojů, např. playlisty z iTunes, osobní sbírku, streamování ze SoundCloud či YouTube. Aplikace podporuje mnoho populárních formátů (FLAC, APE, WAV, ALAC, MP3 a další). VOX nabízí příjemně vypadající a snadno ovladatelné uživatelské prostředí. VOX je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id916215494]

Fitness aplikace

MyFitnessPal
Aplikace nabízí obrovskou databázi jídla (přes 5 000 000) a snadné a rychlé přidávání potravin, takže kila půjdou velmi rychle dolů. Aplikace si rychle zapamatuje všechna vaše oblíbená jídla, nabízí možnost prohlédnout si velké množství receptů a mnoho dalšího. MyFitnessPal má vestavěný krokoměr a sleduje všechny důležité živiny – kalorie, tuk, proteiny, cukry, cholesterol, vlákninu a řadu dalších. Aplikaci můžete propojit s více než 50 aplikacemi (Runkeeper, Runtastic, Fitbis, Map My Fitness a mnoho dalších). MyFitnessPal je zdarma, ale pokud byste chtěli využít MyFitnessPal Premium, tak lze měsíčně platit $9.99 nebo ročně $49.99. Zkuste efektivně zhubnout za pomocí MyFitnessPal. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id341232718]

Pedometer
A pokud se vám prostě cvičit nechce, tak udělejte pro své zdraví naprosté minimum – každý den si naordinujte 10 000 kroků. A jak to změřit? Za pomocí jednoduché a užitečné aplikace, která vám ukáže denní krokovou statistiku a barevně odliší, který den jste dosáhli vytyčeného cíle a který den jste se spíše flákali. Pedometr můžete využít i na Apple Watch.

[appbox appstore id712286167]

Strava
Sledujte trasy, po kterých běháte a jezdíte na kole za pomocí GPS, připojte se k různým výzvám a sledujte, jak si vedete v porovnání s vašimi přáteli. Strava vám také nabízí detailní statistiky jako vzdálenost, tempo, rychlost, spálené kalorie a další. S touto aplikací také můžete vyhledávat nové trasy na běhání či jízdu na kole. Aplikace podporuje Apple Watch.

Recenze uživatele:
,,Nejlepsi sporttacker. Bez vyhrad“

[appbox appstore id426826309]

iMuscle 2
iMuscle 2 je výbornou aplikací, kterou hrozně ráda využívám! Recenzi na tuto aplikaci naleznete zde.

Recenze uživatelů:
,,Vše o jednotlivých svalech, primární, sekundární a protahovací cviky. Vlastní tréninkový program a mnohem více. I kdyby to bylo za víc, tak kupuji.“
,,Dobra aplikace na cvičeni sledování pokroku a plánování tréninku. Ukazuje i cviky. Možnost zálohy.“

[appbox appstore id441743587]

J&J Official
Skvělá aplikace, která se zaměřuje na osoby, které nemají příliš času na cvičení a rádi by nacpali cvičení do pár minut. Velkým plusem je nabídka rozcvičení před každým tréninkem a protažení po absolvování cvičení. Aplikace vám umožní vytvořit si trénink opravdu na míru. Byla navržena jak pro naprosté začátečníky, tak opravdu zkušené. Dále nabízí přes 20 různě náročných úrovní a přes 1000 tréninků. Základem je sedmi minutové cvičení, ale samozřejmě si můžete nastavit náročnější a podstatně delší trénink. Při cvičení můžete také poslouchat vlastní hudbu. Aplikace můžete využít i na Apple Watch.

Recenze uživatele:
,,Výborná aplikace pro cvičení doma. Stačí Vám pouze vaše tělo. Názorná videa pro dobré provedení cviku.
Neustále nové varianty cvičení.“

[appbox appstore id784797900]

Aplikace pro cestování

Jízdní řády IDOS
Jízdní řády IDOS je užitečná aplikace, která vám pomůže vyhledat autobusové a vlakové spoje. Aplikace nabízí aktuální data všech jízdních řádů MHD, autobusů i vlaků. Můžete si okamžitě vyhledat aktuální informace nebo si můžete v offline režimu později prohlížet historii vyhledaných spojů. V této aplikaci si můžete rovnou zaslat i SMS jízdenku. Jízdní řády nabízí také vcelku detailní informace o konkrétním spoji (číslo zastávky, nástupiště, koleje, zda spoj nabral zpoždění, aktuální polohu na mapě a mnoho dalšího).

[appbox appstore id473503749]

Citymapper
Citymapper je skvělá aplikace, která se zaměřuje na dopravní prostředky, takže cestování po městech bude velmi snadné. Aplikace se zaměřuje na metro, autobusy, vlaky, trajekty, sdílení kol/aut i Uber. Citymapper nabízí vše, co potřebujete a možná si to ani neuvědomujete. Prozatímní pokrytí: UK (Londýn, Manchester, Birmingham), Asie (Singapore, Hong Kong, Tokio), Evropa (Paříž, Lyon, Berlín, Hamburg, Brusel, Amsterdam, Madrid, Barcelona, Milán, Řím, Lisabon), USA/Kanada (New York City, San Francisco, Los Angeles, Washington DC, Chicago, Boston, Philadelphia, Toronto, Vancouver, Montreal), Latinská Amerika (Mexiko City, São Paulo). Databáze měst se stále rozšiřuje a můžete hlasovat, aby byla zmapována další města na citymapper.com/nextcity. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id469463298]

MetrO
MetrO vám pomůže najít cestu v systému veřejné dopravy ve více než 400 městech po celém světě. Na aplikaci je skvělé to, že jakmile si stáhnete město kam míříte a vyhledáte si to co potřebujete (metro, tramvaje, vlaky, autobusy – záleží na jednotlivých městech), tak nepotřebujete připojení k internetu potom, co si dané město stáhnete. Díky aplikaci naleznete nejlepší cestu z vaší aktuální polohy. Samozřejmě doprava se neustále vyvíjí a na to vývojáři pamatují a řídí se podle toho.

[appbox appstore id320949132]

Fotoeditory

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop vám přináší do editace vašich fotografií zábavu, rychlost a především jednoduchost. Aplikace nabízí i možnost automatických oprav a vylepšení snímků (kontrast, expozici a vyvážení bílé). Adobe obsahuje funkce jako oříznutí, převrácení, odstranění červených/zvířecích očí, nespočet filtrů a rámečků, podporu formátu RAW a mnoho dalších nezbytných editačních funkcí.

Recenze uživatele:
,,???“
,,Super“

[appbox appstore id331975235]

Snapseed
Tato aplikace přináší do vašich mobilních zařízení výkonnost a preciznost profesionálních fotoeditorů. Snapseed vám umožní za pomocí dotyku prstu vyretušovat a zdokonalit vaše fotografie. Zvýrazněte detaily, ořízněte vybranou oblast na snímku, seřiďte jas, saturaci, kontrast, aplikujte efekty či odstraňte z fotografie nežádoucí předměty.

[appbox appstore id439438619]

Repix
Repix je mnohem víc než pouhý fotoeditor, je to kreativní pomůcka, která vám umožní proměnit obyčejné snímky na umělecká díla. Použití této aplikace nemůže být jednodušší – všechny nástroje jsou okamžitě přístupné vašim prstům. Využijte všechny editační funkce jako např. různé efekty, filtry, intuitivní oříznutí, rámečky, lemy a vytěžte z vaší fotografie co nejvíc. Repix poskytne vylepšení vašim snímkům během okamžiku.

[appbox appstore id597830453]

Prisma
Staňte se umělcem a proměňte své fotky na úžasná umělecká díla.

[appbox appstore id1122649984]

Enlight
Enlight je skvělým fotoeditorem, který vám pomůže při editaci vašich fotografií.

[appbox appstore id930026670]

Správce úkolů

Todoist
Todoist vám pomůže organizovat různé úkoly a projekty, takže se můžete přestat stresovat a získat z toho naopak víc. Musíte zadat úkol svým spolupracovníkům? Nebo potřebujete připomínku, abyste nezapomněli koupit mléko? Vytvořte seznam úkolů pro každý projekt a budete mít přehled o tom, co všechno vlastně musíte udělat. Todoist vám poskytne podporu každý den a naprosto kdekoliv – na iPhonu, iPadu i Apple Watch. Pro lehčí kontrolu stačí nastavit widget a okamžitě víte co musíte udělat.

[appbox appstore id572688855]

Trello
Trello vám nabízí pohled na všechny vaše projekty, ať už se jedná o projekty školní nebo pracovní. Ať už vedete tým, píšete epickou slohovou či seminární práci nebo jenom potřebujete rychle vytvořit nákupní seznam, tak vám Trello nabízí pomocnou ruku, abyste dokázali dokončit své úkoly a zůstali organizováni. Vytvářejte si nástěnky, abyste mohli spravovat cokoliv na čem právě pracujete (můžete je využívat pouze vy nebo přizvat své spolupracovníky, kamarády či členy rodiny), přidávejte si karty s různými úkoly, které musíte splnit, přidělte úkoly sobě nebo svým spolupracovníkům, nahrávejte fotky a videa či jiné soubory a mnoho dalšího. Navíc je fajn, že Trello je k dispozici i na Apple Watch. Díky widgetu si můžete rychle otevřít aktuálně používané nástěnky nebo přidat kartu a fotky.

Recenze uživatele:
,,Velky pomocnik. Jednoducha, prakticka aplikace. Doporucuji.“

[appbox appstore id461504587]

Widgety

Launcher
Na konec samozřejmě nesmí chybět snad ten vůbec nejlepší widget pro iPhone a iPad, který si lze stáhnout dokonce zdarma. Launcher už mnozí z vás jistě znají, jelikož jsme o něm nejednou psali, ale byl by hřích ho zde nezmínit. Umožňuje totiž vytvořit si opravdu užitečné zkratky, které vás okamžitě přesměrují do vámi zvolené lokace. Launcher usnadní hodně práce a ušetří spousty času.

[appbox appstore id905099592]

Widget Calendar
Pokud chcete, aby se váš kalendář objevil v oznamovacím centru, tak Widget Calendar vám rozhodně pomůže. V momentě, kdy dolů stáhnete oznamovací centrum, tak uvidíte, zda dnes nebo v následujících dnech/týdnech máte něco poznamenaného v kalendáři.

[appbox appstore id922436277]

PCalc
PCalc je efektivní možností pro všechny, kterým nestačí základní kalkulačka, kterou vám iPhone nabízí. Aplikace nabízí různé druhy kalkulačky, můžete vkládat zkopírovaný obsah a další funkce. PCalc je k dispozici i pro Apple Watch. První verze aplikace je zcela zdarma, jedná se o lite verzi, takže si můžete vyzkoušet, jak aplikace funguje.

[appbox appstore id300311831]

[appbox appstore id284666222]

Rozmanité aplikace

DataMan Next
DataMan Next je tou nejjednodušší a nejpřehlednější aplikací pro sledování spotřeby vašich mobilních dat. Už se nikdy nemusíte bát, že překročíte daný limit. Aplikace tedy sleduje spotřebu mobilních dat – LTE/4G/3G a Wi-Fi. Můžete si také snadno nastavit autoreset v den, kdy dochází k obnovení dat a mnoho dalšího. Update iOS přináší dva různé widgety – oba vypadají dobře a nabízejí odlišné informace. Jeden monitoruje celkovou spotřebu dat a druhý vámi zvolenou relaci. DataMan Next je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id592962356]

Copied
Copied je fajnovým manažerem pro správu vašeho kopírovaného textu. Ukládejte texty, odkazy a obrázky z jakékoliv aplikace. Editujte váš text nebo spojte vícero kopírovaných textů. Aplikace vám také umožní rychle vyhledat nějaký obsah, který jste již uložili. S Copied budete mít okamžitý přístup k vašemu uloženému obsahu z oznamovacího centra. Uložený text můžete přímo vložit do jakékoliv aplikace pomocí kopírovací klávesnice. Aplikace podporuje 3D Touch. V případě zakoupení rozšíření aplikace vám Copied+ nabízí synchronizaci mezi vašimi zařízeními.

[appbox appstore id1015767349]

Workflow
Workflow je vaším osobním automatizujícím nástrojem, který vám pomůže zkombinovat různé kroky a vytvoří tak efektivní pracovní postupy pro váš iPhone, iPad, ale i pro Apple Watch. Tyto pracovní postupy obsahují více než 200 akcí, včetně těch pro vaše kontakty, kalendář, hudbu, fotografie, připomínky, Safari, Dropbox a mnoho dalších. Například můžete využít Worklflow pro vytvoření animovaného GIFu, obdržet instrukce, jak se dostat k nejbližší kavárně, tweetovat písničku, kterou právě posloucháte a mnoho dalšího. Workflow widget nabízí skvělou cestu, jak provést automatické úkoly, aniž byste museli odemknout svůj iPhone. Pokud např. každé ráno zadáváte svou tělesnou váhu, tak vám Worflow tuto situaci neskutečně ulehčí.

[appbox appstore id915249334]

Drafts
Zachyťte a sdílejte své nápady a myšlenky za pomocí Drafts. Aplikace vám nabízí různorodé možnosti, jak efektivně zvládnout zapisování poznámek. Své zápisky můžete lehce sdílet přes email, iMessage, Twitter, Facebook a další. Drafts widget vám umožní si rychle něco poznamenat nebo začít diktování. Aplikace podporuje Dropbox i Evernote. Drafts je snadnou, rychlou a spolehlivou aplikací, která podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id905337691]

Scanbot
Scanbot je kvalitní mobilní skenovací aplikace pro dokumenty a QR kódy. Scanbot vám může usnadnit život – skenujte naprosto cokoliv. Vytvářejte za pomocí jednoho poklepání vysoce kvalitní PDF nebo JPG skeny. Aplikace nabízí automatické detekování okrajů a optimalizování. Své soubory můžete lehce posílat přes email nebo uploadovat na iCloud Drive, Box, Dropbox, Evernote a další cloudové služby. Verze PRO nabízí textovou rekognici, krásné motivy, ochranu za pomocí hesla (podporuje Touch ID), umožní vám přidávat další stránky k existujícím skenům a mnoho dalšího. Scanbot vám může usnadnit život. Podpora českého i slovenského jazyka.

Recenze uživatele:
,,Skvělá aplikace“

[appbox appstore id834854351]

Spendee
Populární aplikací sloužící ke sledování vašich výdajů a příjmů je Spendee. Se Spendee si zaznamenáváte všechny získané a utracené peníze a poté si necháte zobrazit graf a další ukazetele, které vám jasně řeknou, jak moc utrácíte. Spendee je výborná aplikace pro hlídání osobního rozpočtu. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id635861140]

1Password
1Password je opravdu užitečnou aplikací, jelikož si zapamatuje všechna vaše hesla a další citlivé informace (přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, adresy, poznámky apod.), takže vy už si de facto nic pamatovat nemusíte. Uchovejte svůj digitální svět naprosto zabezpečený, vždy neustále k dispozici a ukrytý za jediným heslem, které znáte pouze vy. Také můžete využít tuto aplikaci, aby vám generovala silná a unikátní hesla, takže si je pečlivě uschovejte a vyplňte přihlašovací údaje na různých webech za pomocí několika poklepání. Aplikace využívá AES 256-bit šifrování a podporuje také Touch ID. Aplikace je také dostupná v macOS.

Recenze uživatele:
,,Super zabezpecena a synchronizovana aplikace na zapsani vsech dulezitych informaci jako jsou hesla,PINy atd. Rychle,prehledne a bezpecne.“

[appbox appstore id568903335]

iTranslate
iTranslate je šikovným widgetem, který vám pomůže bořit jazykové bariéry. S iTranslate můžete hovořit jakýmkoliv jazykem během sekundy a překládat slova, fráze a text. Widget obsahuje přes 90 světových jazyků. ITranslate je ke stažení i pro Apple Watch.

[appbox appstore id288113403]

TripAdvisor
TripAdvisor je známou klasikou, která obsahuje miliony recenzí, fotky a mapy. Aplikace vám snadno umožní najít nejnižší ceny letenek, nejlepší hotely, skvělé restaurace, místa kam byste mohli zajít a co tam můžete podniknout. Stáhněte si mapy pro více než 300 měst po celém světě, budete je mít vždy u sebe a nemusíte plácat v zahraničí drahá mobilní data. Sami samozřejmě můžete přidávat vlastní recenze a snímky. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id284876795]

Vaše oblíbené aplikace?

Jaké jiné iOS nebo watchOS aplikace využíváte vy? Podělte se s ostatními uživateli o své oblíbené aplikace.

iphone apps

Dnes nejčtenější

.