Zavřít reklamu

ikona icon128-2x (9)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Converters
Converters je funkční aplikace, která vám pomůže jednoduše konvertovat mezi různými jednotkami. Tento cenný nástroj slouží pro každého, ať už je to profesionál nebo student, vyřešit každodenní problémy. Aplikace konvertuje více než 25 jednotek, které jsou rozděleny do 6 kategorií.

[appbox appstore id593070889 oldprice=“1,99€“]

UV – Ultraviolet
Ochraňte sami sebe před riziky, které mohou nastat, když nekontrolujete svůj pobyt na Slunci. UV – Ultraviolet vás může ochránit před UV paprsky, jelikož vám zobrazí úroveň slunečního ultrafialového zaření, které dosáhne na zemský povrch v místě, kde se nacházíte. Aplikace zobrazí hodnoty indexu v rozsahu od nuly a výš – čím vyšší je hodnota, tím větší je potenciál pro poškození kůže a očí.

[appbox appstore id962455416 oldprice=“2,99€“]

Screen Capture & Recorder
Aplikace je skvělým nástrojem pro nahrávání vaší obrazovky (audio i video) v té nejlepší kvalitě. Screen Capture je praktickou aplikací pro vytváření tutorialů, hraní her či online video/audio nahrávání na vašem Macu.  Zachyťte prakticky cokoliv na vaší obrazovce. Aplikace zaznamenává počítačové zvuky i zvuky z mikrofonu. Aplikace dále umí automaticky zastavit nahrávání v předem určeném čase a upravit vytvořená videa. Můžete si zvolit ze 3 režimů: Full Screen (snímání celé obrazovky), Area selection (snímání vybrané oblasti) a Fix Window (nahrávání okna aplikace).

[appbox appstore id1013021803 oldprice=“9,99€“]

iGif Creator
Pokud rádi vytváříte GIFy, tak vám tato aplikace může udělat radost. IGif Creator je užitečnou aplikací na vytváření GIFů na Macu. Můžete vytvářet GIFy z videí nebo z fotografií. Aplikace také dokáže editovat jakékoliv GIFy.

[appbox appstore id661676740 oldprice=“4,99€“]

Moon Phase
V případě, že máte rádi Měsíc, tak s touto aplikací budete vždy vědět, v jaké fázi se právě Měsíc nachází. V integrovaném kalendáři uvidíte minulé a budoucí lunární cykly a uvidíte západ a východ Slunce. Aplikace automaticky nastavuje denní a noční režim na základě západu a východu Slunce.

[appbox appstore id1088699025 oldprice=“2,99€“]

Brightstone Mysteries
Odhalte tajemství Templářů a starodávného egyptského kultu v tomto vzrušujícím dobrodružství. Detektivka z New York City Bridget “Biggi” Brightstone přijela do Francie, aby rozluštila případ zmizelého náhrdelníku ve strašidelném hradu, který byl předělaný na hotel. V momentě, kdy oběť krádeže náhle zemře, musí detektivka sledovat vraha za pomocí různých stop, které za sebou zanechal duch. Připojte se k Biggi a pomozte jí odhalit vraha. Hra nabízí 50 levelů, 5 kapitol, 15 miniher, 13 postav a 3 různé úrovně obtížnosti. Hra zatím bohužel nepodporuje český ani slovenský jazyk.

[appbox appstore id730873363 oldprice=“6,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Zombie Night Terror
[appbox steam simple 416680 oldprice=“12,99€“]

Sky to Fly: Soulless Leviathan
[appbox steam simple 457810 oldprice=“3,99€“]

Who’s Your Daddy
[appbox steam simple 427730 oldprice=“4,99€“]

Human: Fall Flat
[appbox steam simple 477160 oldprice=“14,99€“]

Swordbreaker The Game
[appbox steam simple 411760 oldprice=“2,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.