Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Haze
Haze je aplikace pro předpověď počasí, která nabízí jemné animace a audiovizuální rozhraní. Předpověď je spolehlivá, přehledná, a plně přizpůsobitelná.

[appbox appstore id594476963 oldprice=“29Kč“]

Thunderspace 5K
Nemůžeme uklidnit bouři, ale bouře může uklidnit nás. Thunderspace přináší v revoluční 3D revoluční technologii relaxační zvuky bouřky a deště.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“89Kč“]

Translate Safari
TranslateSafari je rozšíření pro mobilní verzi webového prohlížeče Safari. Umožní vám přeložit kompletní webové stránky a nahlas je přečíst, disponuje možností optimalizace hlasových funkcí.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“149Kč“]

Remote Control for Mac
Proměňte svůj iPhone a iPad ve výkonný dálkový ovladač pro váš Mac. Díky aplikaci Remote Control for Mac můžete převzít kontrolu nad svým Macem a za pomoci svého iOS zařízení ovládat jeho hlasitost, využívat AirPlay zrcadlení nebo dokonce spouště aplikace.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“149Kč“]

Tonica
Aplikace Tonica je skvělou pomůckou pro všechny fotografy, kteří chtějí mít tvorbu svých fotografií zcela ve vlastních rukách. Tonica vám umožní vybrat si a zdůraznit konkrétní barvu na fotografiích a přizpůsobit si filtry.

[appbox appstore id1239311125 oldprice=“59Kč“]

kubic

Kubic je unikátní puzzle hra, využívající principu optických iluzí a zakládající se na uměleckých dílech M.C. Eschera. Můžete si dosytosti vyhrát s nejrůznějšími pozoruhodnými objekty a jejich geometrickým designem, k dispozici budete mít i nápovědu.

[appbox appstore id1115010672 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 6917

Dnes nejčtenější

.