Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Social Tools
Social Tools je skvělá utilita pro vaše účty na sociálních sítích. Nabízí řadu užitečných funkcí od vylepšení fotografií přes analýzy až po možnosti repostování.

[appbox appstore id1309529737]

Kiyo
Správa sociálních sítí může být někdy velmi vyčerpávající. Jak vytvořit ten správný obrázek, získat tu správnou odezvu… Aplikace Kiyo se postará o to, abyste se kvůli sociálním sítím nemuseli již nikdy stresovat.

[appbox appstore id1297616472]

Offline – Files&Web Browser
S aplikací Offline – Files&Web Browser můžete na svém iOS zařízení stahovat a procházet soubory stejně, jako na vašem Macu. Aplikace nemá žádné limity pro stahování ani ukládání.

[appbox appstore id1282267034]

My Lift Buddy
My Lift Buddy je aplikace, která vám v příjemném uživatelském rozhraní poskytne prostor pro plánování a sledování vašich cvičebních plánů. Bez skrytých funkcí a nákupů v aplikaci.

[appbox appstore id1330436017]

Video Editor – Movie Maker EVE
S aplikací Video Editor – Movie Maker EVE pro vás bude úplnou hračkou. Aplikace umožňuje základní i pokročilé úpravy, jako je střih, otáčení, překlápění a řada dalších.

[appbox appstore id1318114270]

Logic Dots 2
Milujete puzzle hry? Pak nutně potřebujete ve svém iPhonu hru Logic Dots 2. Jedná se o nápaditou kombinaci her Sudoku a Battleship, která je snadno hratelná a návyková.

[appbox appstore id1160013432]

Rusty Lake Paradise
Jakob, nejstarší syn rodiny Eilander, se po smrti své matky vrací na ostrov Paradise. Po této nešťastné události se zdá, že byl ostrov proklet deseti morovými ranami. Odhalte ukryté vzpomínky a zastavte prokletí.

[appbox appstore id1253855339]

ios aplikace apps FB 33

Dnes nejčtenější

.