Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

VPN Proxy Master Unlimited App
Přístup k aplikacím a webovým stránkám prostřednictvím těch nejrychlejších serverů, neomezené možnosti využívání anonymního prohlížení – to je aplikace VPN Proxy Master. Jednoduchá, rychlá, spolehlivá, všestranná. Semidenní bezplatná zkušební lhůta.

[appbox appstore id1296146303]

Afterlight 2
Výkonný, funkcemi nabitý fotografický editor. Populární nástroj Afterlight pro iOS se dočkal kompletního přepracování, nových, pokročilých nástrojů, filtrů a funkcí.

[appbox appstore id1293122457]

Famedgram
Famedgram vám pomůže snadno sdílet instagramové příspěvky. Stačí klepnout na tlačítko pro sdílení URL obrázku a proces dokončit v aplikaci.

[appbox appstore id1298977219]

TubeMusic
TubeMusic je hudební přehrávač pro všechny milovníky hudby. Dokáže bezplatně streamovat i stahovat hudební obsah ze sítě YouTube. V aplikaci si můžete vytvářet vlastní playlisty a provádět chytré vyhledávání.
– Very easy and fast search by Name, Album, and Artist

[appbox appstore id1289134991]

Farmer Sim 2018
S Farmer Sim 2018 se stanete skutečným farmářem! Hra vám otevře svět farmaření, kde můžete sklízet nejrůznější plodiny, chovat hospodářská zvířata a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1273216352]

Sonic Forces: Speed Battle
Světoznámý ježek Sonic je zpět. Utkejte se se skutečnými hráči z celého světa a staňte se mistrem v rychlosti. Bojujte a závoďte, a  pokuste se obsadit přední příčky světového hráčského žebříčku.

[appbox appstore id1262362476]

Disjoint
Pomůžete dvěma neobvyklým přátelům najít vzácný poklad? Vaším úkolem na cestě s Luckym a jeho přítelem bude řešit náročné, netradiční hádanky.

[appbox appstore id1225775112]

Dnes nejčtenější

.