Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Dropzone 3
Dropzone 3 vám umožní rychlejší a snadnější cestu, jak kopírovat a přesouvat soubory, otevírat aplikace a sdílet soubory s různými službami. Tato aplikace vám nabízí možnost přetahovat soubory do této zóny, takže můžete mít po ruce všechny soubory, které budete potřebovat později.

[appbox appstore id695406827 oldprice=“9,99€“]

Calming Circle
Calming Circles je zajímavou aplikací, která vám pomůže uklidnit a zrelaxovat vaší mysl. Tři intuitivní uklidňující rutiny kombinují aktivní meditaci a soustředěnou všímavost. S Calming Circle můžete cvičit 3, 10 nebo dokonce 20 minut.

[appbox appstore id997411442 oldprice=“2,99€“]

Patina
Patina je krásnou a prostou malovací aplikací pro váš Mac. Chtěli byste něco podobného jako klasické Malování od Microsoftu? Patina je funkční a jednoduchou aplikací, která vám nabídne volnou ruku v malování. Aplikaci můžete také využít jako základní editovací nástroj pro vaše snímky – přetočení, přizpůsobení velikosti, oříznutí, konvertování na jiné formáty a další.

[appbox appstore id942568098 oldprice=“2,99€“]

PDF to Word Converter
Konvertujte rychle a pečlivě jakýkoliv PDF soubor na formát .doc/.docx/RTF. Aplikace vám umožní konvertovat najednou více než jeden soubor najednou. Pokud potřebujete z PDF souboru konvertovat pouze určité stránky, tak vám aplikace také vyjde vstříc.

[appbox appstore id862302480 oldprice=“9,99€“]

Lost Souls
Zachraňte ztraceného chlapce a ponořte se do vzrušujícího dobrodružství. Jakmile se objeví záhadná kresba strašidelného hradu na Belliných dveřích, tak její spokojenost a dobrá nálada rázem zmizí. Poté náhle zmizí její dítě a policie je naprosto bezradná. Doproveďte Bellu na jejích cestách, řešte záhadné puzzle a hádanky a hlavně pomozte najít jejího syna. Hra nabízí 44 levelů, 25 lokací a 25 mini-her.

[appbox appstore id580481954 oldprice=“6,99€“]

Tales from the Dragon Mountain
Následujte znovu Minu a zkuste jí pomoci nalézt doupě zlého ducha Strixe v této zajímavé adventuře. Je to už pár let, co odvážná Mina Lockheart porazila Lord Strixe. Bohužel temné stíny opět vzrůstají. Přidejte se k Mině a jejímu nejlepšímu kamarádovi Malikovi na této nebezpečné cestě a pomozte jim. Ale pospěšte si, Lord Strix a jeho krutá armáda je každou minutu silnější a silnější.

[appbox appstore id883619247 oldprice=“6,99€“]

Spirit Walkers
Maylynn a skupina jejích přátel se rozhodnou jet na zábavný výlet, který bude tak trochu vyšetřovací. Téměř okamžitě se věci otočí k horšímu, když se jeden z kamarádů vážně zraní. Aby přežil, musí skupina cestovat mezi časy a dimenzemi, překonat prastaré zlo a zachránit nevinné duše. Pomůžete této skupince vyřešit složité hádanky, objevit svět duchů a ztracených duší?

[appbox appstore id598203953 oldprice=“6,99€“]

9 Clues: The Ward
Máte odvahu se vrhnout do nejděsivějšího dílu série 9 Clues? Mladá vyšetřovatelka a její partner přijíždí na opuštěný a deštěm nasáklý ostrov. Reagovali na zběsilé volání z místního blázince, ale když na ostrov přijedou, ředitel trvá na tom, že nikdo o pomoc nevolal. O tom však mladý pár začíná pochybovat, když se stanou svědky smrti Dr. Crow. Nedlouho po začátku vyšetřování detektivové narazí na tajemství, které je tak tmavé, že by bylo lepší, kdyby ho raději neodhalili. Každá nová stopa vyvolává nové stopy. Co se děje na Mnemosyne Asylum? Kdo zabil Dr. Crow? A co skrývá personál i pacienti?

[appbox appstore id1048150850 oldprice=“6,99€“]

Abyss: the Wraiths of Eden
Ponořte se do nekonečného fascinujícího mořského dobrodružství. Proslulý podmořský badatel Robert Marceau zmizel za záhadných okolností a nyní jeho snoubenka musí sestoupit do temných hlubin oceánu, aby ho našla. Vydejte se do neznámých hlubin, abyste prozkoumali potopené město Eden, které nyní ovládají démoni, najděte ukryté objekty a čelte přízračným mořským příšerám v této záchranářské akci. Hra nabízí 40 cizokrajných podmořských lokací, 16 scén, kde musíte najít různorodé předměty, 22 miniher a 3 úrovně obtížnosti.  Jste připraveni si nasadit kyslíkovou masku a ponořit se?

[appbox appstore id582637258 oldprice=“6,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Ratz Instagib
[appbox steam simple 338170 oldprice=“7,99€“]

Lumini
[appbox steam simple 360840 oldprice=“9,99€“]

TRI: Of Friendship and Madness
[appbox steam simple 293660 oldprice=“12,99€“]

12 Labours of Hercules V: Kids of Hellas (Platinum Edition)
[appbox steam simple 491330 oldprice=“2,99€“]

apps table-tennis-970-80

Dnes nejčtenější

.