Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Zentries
Zentries využije každý, kdo si chce zapisovat své nápady a myšlenky za pomocí prostého, krásného a elegantního deníku. Vaše zápisy jsou utříděny podle data a mohou být snadno sdíleny (jako jednotlivá stránka nebo jako celý deník).

[appbox appstore id653302264 oldprice=“1,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“4,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do oznamovacího centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Six Pack
Six Pack vám pomůže dostat se do formy, zhubnout, zlepšit vaší tělesnou sílu a zůstat fit. Aplikace vám nabízí různé tréninky, které můžete provádět doma, venku nebo ve fitku – záleží čistě na vás. Tréninky mají 4 úrovně obtížnosti. Ke každému cviku je ilustrační video a textové instrukce (zatím bez podpory českého a slovenského jazyka).

[appbox appstore id843233267 oldprice=“2,99€“]

Cleaner Pro
Patříte mezi osoby s velkým množstvím kontaktů? Pak vás potěšíme, jelikož tato aplikace umí vyhledat a sloučit duplikované kontakty, odstranit kontakty beze jména či čísla, zálohovat vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email) a bleskurychle vyhledat čísla, která potřebujete.

[appbox appstore id519077149 oldprice=“4,99€“]

Deemo
Příběh Deema a malé holčičky se blíží ke konci. Deemo je mystická postava, která žije v osamění na hradě. Malá holčička spadne z nebes a netuší, kdo vlastně je a odkud pochází. Chcete holčičce pomoct, aby se dostala do svého světa? Deemo si uvědomí, že má strom, který roste do obrovské výška a na jeho vrcholu je piáno. Co by Deemo dělal, kdyby měl takhle úžasnou kamarádku? Co kdyby se děvčátko nedokázalo vyrovnat s pravdou, když se její ztracené vzpomínky obnoví?

[appbox appstore id700637744 oldprice=“1,99€“]

Implosion
Dvacet let po pádu Země, zbytky lidské rasy opět čelí vyhynutí. Nastal čas, aby ospravedlnili svou existenci. Tajemná životní forma, která je známá pod názvem XADA, použila proti lidstvu poslední zbraň – War-Mech série III.

[appbox appstore id870322730 oldprice=“9,99€“]

Rock(s) Rider
Odvážíte se? Chcete překročit vaše limity? Otestujte se a čelte šéfovi a jeho gangu ve hře Rock(s) Rider. Nastartujte motorku, zapněte rockovou hudbu a vrhněte se do undergroundového závodu. Zvládnete různé překážky a překonáte riskantní pasti, které vás budou čekat po cestě? Hra nabízí 64 levelů, více než 200 000 překážek na trase a 15 různých outfitů pro jezdce a motorku.

[appbox appstore id976289912 oldprice=“2,99€“]

Cytus
V daleké budoucnosti jsou jedinými vnímajícími stvoření na světě roboti. Jsou posledním zbytkem lidské duše. Nicméně, lidstvo není mrtvé. Existuje technologie, která je schopná přenést vzpomínky robotům. Ale bohužel s omezeným místem, nové vzpomínky přepíší staré. Aby se zabránilo lidským emocím, aby zmizely, tak se roboti uchýlili k převedení emocí na hudbu a uložili je na místo zvané Cytus. Roboti využívají písně, aby zažili lidské emoce. Hra nabízí  200 písní a 400 variací.

[appbox appstore id485246824 oldprice=“1,99€“]

The Cursed Ship
Vyrazte na moře a odhalte šokující tajemství prokleté lodi. Ondine je největší a nejluxusnější lodí, která byla kdy postavena. Bohužel za záhadných okolností zmizela. A vy jste byli vysláni, abyste lokalizovali loď a zachránili přeživší. V průběhu této nebezpečné mise můžete ztratit jakýkoliv kontakt s reálným světem a mohou se vám stát ty nejpodivnější věci, takže dobře zvažte, zda se opravdu pustíte do tohoto dobrodružství. The Cursed Shop vám nabízí více než 100 úkolů, které musíte vyřešit, 66 skvělých lokací, které musíte propátrat, 43 zábavných miniher a mnoho zajímavých postav. První verze je pro iOS zařízení a verze druhá pouze pro iPad.

[appbox appstore id807488737 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id807489977 oldprice=“6,99€“]

apps 27067752_1474027828326

 

 

Dnes nejčtenější

.