Zavřít reklamu

BioShock je jednoznačně jedna z nejpopulárnějších stříleček z pohledu první osoby. Proslavila se především na PC a na konzolích, kde vyšla ještě pod hlavičkou 2K a původně byla vyvinuta týmem Irrational Games. Nyní však BioShock vzalo pod křídla vývojářské studio Feral interactive a oznámilo, že chystá remasterovanou verzi této legendy i pro macOS.

Letos totiž BioShock slaví desáté výročí od doby, kdy hra poprvé spatřila světlo světa. Při té příležitosti vyjde ještě do konce roku verze s názvem BioShock Remastered, která nabídne nejenom různá rozšíření příběhové linie a hratelnosti, ale také vylepšené grafické zpracování, protože všechny prvky budou přepracované do 1080p

Kdy přesně hra vyjde, zatím není známo. Víme však, že se tak stane ještě letos. Dobrou zprávou je, že se nedočkáme jen pouhého rozšíření původního titulu, ale plné verze hry. Ta bude k zakoupení v Mac App Store, skrze Stream a také z Feral Store. Konkrétní systémové požadavky a cenu se od studia dozvíme krátce před vydáním titulu.

BioShock-remastered-696x418

zdroj: feralinteractive

 

Dnes nejčtenější

.