Zavřít reklamu

Herní sérii Bioshock zná snad každý majitel herního PC nebo konzole. Všechny díly série zaznamenaly obrovský úspěch a proto se s napětím očekávalo, zda-li se objeví nějaký ten spin-off na mobilních zařízeních. K radosti fanoušků k tomu mělo dojít v roce 2014 a také se tak stalo. Hra s názvem BioShock se objevila v App Store a v Google Play právě v tomto roce, ale její iOS verze se zde příliš dlouho neohřála. Během roku byla několikrát stažena a následně znovu zavedena do App Store, až byla nakonec odstraněna úplně

Toto neustálé stahování z nabídky App Store mělo jeden hlavní důvod, kterým byly potíže s kompatibilitou aplikace. Po konečném stažení hry ze stránek App Store, které nastalo v červnu 2015 po vydání iOS 8.4, bylo vývojáři slíbeno, že se na opravě pracuje. Poslední zmínka o tom, že se situace řeší, pochází ze září 2015, od té doby se ovšem nic konkrétního neobjevilo.

Minulý týden však z 2K vyšla zpráva, že práce na iOS verzi hry ustala a BioShock na platformě iOS je tak oficiálně mrtvý. Poslední podporovaná verze byla iOS 8.4 a vývojáři na aktualizacích pracovat nebudou. Mobilní BioShock, který je v podstatě portem prvního Bioshocku z roku 2007, si tak mohou užívat pouze uživatelé na platformě Android.

19972-21151-10289-2448-140827-BioShock-l-l

Zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.