Zavřít reklamu

Snímek obrazovky 2015-08-04 v 20.04.32Opět vám přinášíme několik aplikací, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Status Board
Jedná se o aplikaci pouze pro iPad, která vám ukáže vše, co si předem zvolíte. Čas, tweety, emaily, počasí apod. Stačí si vše jen navolit. Status Board je úplně poprvé zdarma z původní poměrně vysoké ceny.

screen480x480

Outline
Outline je užitečná aplikace určená na zaznamenávání poznámek. Je jako dělaná pro studenty, učitele a kohokoli dalšího, kdo si chce něco poznamenávat nebo zakreslovat své nápady. Umí pracovat i se známými aplikacemi jako je OneNote. Existuje i verze pro Mac, se kterou iOS Outline výborně spolupracuje a vše synchronizuje. Aplikace je dostupná pouze pro iPad.

  • Původní cena: $9,99
    Stáhnout: Outline
screen1024x1024

Classicalc
Jedná se o povedenou kalkulačku, co se designu a funkcí týče. Vzhled si můžete přizpůsobit jak jen chcete. Classicalc je kalkulačka bez rovnítka, stačí vše jen naťukat a sama spočítá i složitější vzorce. Aplikace je určena pro iPhone, iPad a dokonce i pro Apple Watch. Classicalc umožní začít výpočet na hodinkách a dokončit jej na iPhonu a iPadu nebo naopak.

classicalc

TextBomb
Aplikace sloužící pro odesílání zpráv, která nabízí moderní a povedeně jednoduchý design. Je jednoduchá na ovládání a disponuje pokročilými funkcemi při odesálání zpráv svým přátelům nebo celým skupinám.

  • Původní cena: $2,99
    Stáhnout: TextBomb
textbomb

Galaxy 360
Aplikace sloužící na úpravu fotografií, která nabízí přes 150 efektů a textur. Můžete si jedinečně upravit všechny své fotografie. Nabízí několik přednastavených módů.

galaxy-360-2

Titanio
Titanio je klient pro populární sociální síť Twitter. Nabízí totiž jedinečné procházení zdi v seznamech, do kterých si můžete vše roztřídit.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Titanio
titanio

StarSelfie Pro
Jak už samotný název aplikace napovídá, StarSelfie Pro je určená pro úpravu selfie fotografií. Nabízí několik filtrů a textur, kterými si lze selfie fotografii doupravit. Jak nejlépe vyfotit selfie si můžete přečíst zde.

starselfie-pro

Blox
Abychom si užili i trochu zábavy, tak tu pro vás máme jednu hru. Blox je unikátní logická hra, která bude výzvou i pro ty nejotrlejší puzzle fanoušky. V Blox si totiž hrajete s gravitací a je nutné spojit tři nebo více bloků do jednoho. V aplikaci nejsou žádné reklamy ani in-app nákupy.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Blox
blox

Peeki
Užitečná aplikace, pomocí které můžete skrýt všechny fotografie, u kterých nechcete, aby je někdo záhledl. Skyté fotografie si zaheslujete a tudíž k nim máte přístup jen vy. Navíc aplikace umožní zamknout procházení fotografiemi, což se hodí zejména v momentě, když někomu půjčíte svůj telefon a ukazujete mu nějakou fotografii a nechcete, aby najednou začal projíždět všechny další fotografie.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Peeki
peeki

Pixl
Aplikací na úpravu fotografií asi není nikdo dost a snad v každém článku o slevách minimálně jednu uvedeme. Pixl je sice další aplikace na úpravu fotografií, ale dokáže je upravit trochu jinak, než ostatní aplikace. Pokud chcete zajímavou fotografii, na které budete „rozpixelováni“, tak je Pixl právě pro vás.

  • Původní cena: $0,99
    Stáhnout: Pixl

Snímek obrazovky 2015-08-04 v 20.02.16

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.