Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PhotoEraser Inpaint

Aplikace PhotoEraser Inpaint slouží pro lehkou úpravu vašich fotografií. Díky ní totiž můžete z fotek odstranit nechtěné objekty, nebo v některých případech dokonce i vodoznak. Pokud byste tedy hledali aplikaci, která tohle zvládne zcela zdarma, měli byste si dnes stáhnout PhotoEraser Inpaint.

Hey, That’s My Fish! HD

Hra Hey, That’s My Fish! HD s sebou přináší spoustu zábavy, a to dokonce až pro 4 hráče. Hru si můžete samozřejmě vychutnat i sami, kdy se utkáte offline s vašim mobilem, avšak pokud máte po boku například tři kamarády, můžete si zahrát tuto strategickou hru proti nim.

GPS Tracker | GPS Tracking

S aplikací GPS Tracker můžete sledovat vaši rodinu či přátele a přesně tak vědět, na jaké pozici se zrovna nacházejí. Pokud byste například s vašimi přáteli chtěli mít přehled o tom, kde jste před pár hodinami byli, nebo kde se nacházíte právě teď, tato aplikace vám to bezproblémově umožní.

Math Tales – The Jungle: Rhymes and maths for kids

Matematika dokáže být pro spoustu lidí velice obtížná, a proto by se s ní mělo začínat již od útlého dětství. Aplikace Math Tales by měla vaše děti učit matematice vcelku hravou formou, kterou si ve výsledku oblíbí a ještě se něčemu novému i přiučí. Aplikace je dnes dokonce zcela zdarma, avšak pro její zvládnutí je nutná základní znalost angličtiny.

A Normal Lost Phone

Ve hře A Normal Lost Phone se zmocníte telefonu neznámé osoby, který jste právě našli. V nalezeném telefonu budete muset projít veškeré zprávy a fotografie, abyste odkryli soukromý původního majitele. Hra však obsahuje skvělou zápletku, kdy zjistíte, že původní majitel před nějakou dobou zmizel a od té doby jej nikdo neviděl.

AtmoWeather

Jestliže z nějakého důvodu hledáte náhradu za nativní aplikaci Počasí, možná byste se měli blíže podívat na AtmoWeather. Tato aplikace vám dává podrobné informace o nadcházejícím počasí a ke dnešnímu dni je navíc zcela zdarma.

Kingdom: New Lands

Ve hře Kingdom: New Lands se vžijete do role monarchy, který má jeden extrémně těžký úkol – z ničeho vybudovat obrovské království. Ve hře budete muset objevovat nové země, které následně můžete využít pro těžbu materiálu a následné stavby. Avšak jakmile zajde slunce, budete se muset potýkat se stvůrami, které se skrývají ve tmě.

Dnes nejčtenější

.