Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Parashoot Stan

Pokud se řadíte mezi fanoušky mobilních her a častokrát si s nimi zkracujete čas, hra Parashoot Stan by mohla být tím pravým ořechovým. Ve hře Parashoot Stan bude vaším hlavním cílem zničit vše kolem vás. Kdokoliv vám ve hře zkříží cestu si vyslouží pořádnou nakládačku a následnou destrukci.

Flying Hamster

Další velice zábavná hra, která je nyní dokonce zcela zdarma, je Flying Hamster. V této hře se proměníte v létajícího křečka, který je ve své cestě za dobrodružstvím naprosto nezastavitelný.

SciCalc82

Častokrát nás může přemoct nostalgický pocit, kdy se nám zasteskne po starých a dobrých kalkulátorech. Aplikace SciCalc82 vám nabídne perfektní vědecký kalkulátor, který byl nejvíce populární v 80. letech minulého století. Kdyby vám tedy z nějakého důvodu nevyhovovala klasická nativní aplikace Kalkulačka, můžete ji nahradit touto retro verzí.

Shock Clock Arcade

Další zajímavou hrou, která je dnes taktéž zdarma, je Shock Clock Arcade. V této hře budete přeskakovat z hodinek na hodinky, a to až do momentu, než v této úloze selžete. Hlavním úkolem hry je nasbírat co nejvíce bodů a určitě nejeden hráč přivítá, že se dá Shock Clock Arcade hrát pouze jednou rukou.

AR Placer Cam

Nové iPhony se především pyšní bezproblémovou prací s rozšířenou realitou, kterou dokáží například využít i pro měření vzdáleností v místnosti. S aplikací AR Placer Cam rozhodně zažijete spoustu zábavy, a to z jednoho prostého důvodu – umožní vám vkládat virtuální text perfektně do prostoru.

TV ShowRem

Jestli se řadíte mezi seriálové nadšence, rozhodně by vám neměla chybět aplikace TV ShowRem. Ta je totiž napojena na databázi, která obsahuje podrobné informace o více než třech milionech seriálů. V čem spočívá hlavní výhoda této appky je, že vás včas upozorní před každou epizodou a vy se tak nemusíte bát, že by vám utekl byť jen jeden díl.

Synecdoque

Poslední aplikací, kterou si dnes můžete pořídit zcela zdarma, je Synecdoque. V této aplikaci si můžete vytvořit rytmická schémata a zkusit si tak tvořit hudbu na vlastní pěst.

Dnes nejčtenější

.