Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Safety Photo+Video

Máte rádi své soukromí, obzvlášť co se fotek a videí týče nebo jen máte špatnou zkušenost se zvědavými očima kamaráda? Obstarejte vybraná média na iPhonu i iPadu heslem. Touch ID, číselné heslo nebo dokonce i znakové. Záleží na vás, čemu dáte přednost.

LÒMÒGRAPH

Někdy prostě fotce k dokonalosti chybí jen nějaký detail. S tímto editorem můžete vašim fotkám dodat chybějící efekt. LÒMÒGRAPH zvládne všechno stisknutím jednoho tlačítka a dá vám vybrat ze světelných efektů.

Background Color

Vytvořte si úžasné pozadí za pomocí iPhonu a iPadu. Aplikace vsází na minimalistické provedení. Za pomocí gradace barev si vytvoříte jednoduché pozadí, a to svépomocí nebo za pomocí předem připravených filtrů, které na vás čekají.

Fill me up – Block Fitting Puz

Na první pohled může tahle desková puzzle hra vypadat snadno, ale nenechte se mýlit. Čeká na vás skládání dílků do určitého tvaru, takže než se pustíte do kompletace, pořádně si rozmyslete, kam který dílek bude pasovat, jinak byste museli začít se vším znovu.

Abyss Attack

Vydejte se do vesmíru s lodí a připravte se na frenetickou hordu nepřátel, která na vás čeká. Zničte nepřátele a získejte power-upy. Vyhněte se útoku a na samotném konci porazte bosse. Dostanete se co nejdál a užijte si tu barevnou smršť, která na vás čeká.

AllPass Pro

Mějte všechna vaše hesla na jednom místě. S AllPass Pro budou v jedné přehledné aplikaci, která si vše bude pamatovat za vás. Údaje jsou šifrována a můžete se k nim dostat třeba přes Touch ID. Jednotlivé účty a kreditní karty pak lze pro lepší organizaci třídit do složek a všechny informace zůstávají na vašem zařízení.

PeakVisor

Najít tu správnou outdoorovou aplikaci může být nelehký úkol. PeakVisor přichází s řadou užitečných funkcí, včetně značených turistických tras, 3D zobrazení krajiny a převýšení či vkládání fotografií z místa. Tak hurá na výlet!

Dnes nejčtenější

.