Zavřít reklamu

Před nedávnem jsme informovali o pozoruhodné a pořádně propracované závodní hře od studia s překvapivým názvem Yeah Us!, které stojí například za oblíbenou sérií Pumped BMX. Ač se jedná o nezávislé vývojáře, podařilo se jim vytvořit až kultovní záležitost, která se okamžitě stala hitem a zapsala se do paměti mnoha fanouškům závodních titulů. Ti samí tvůrci se rozhodli, že je na čase opět žánr trochu oživit a přispěli svou troškou do mlýna dalším povedeným počinem, tentokrát jménem Trail Boss.

Jak již název napovídá, ve hře nepůjde o nic jiného než frenetické závodění. Nikoliv však na motorce, ale na kole, jež se stane vaší dominantou a bude jen na vás, abyste předvedli co nejšílenější a nejnebezpečnější kousky. Na rozdíl od předchůdců nebude chybět 3D grafika, respektive 2.5D rozměr, který evokuje dojem prostorového vykreslování. Během závodu se sice nebudete mít čas kochat okolím, ale přesto si vývojáři dali na designu úrovní záležet a údajně se máme dočkat až 40 rozmanitých levelů, kde se budeme moci se svým BMX prohánět. Pokud vás však začne nudit obyčejné skákání a rotace ve vzduchu, můžete si vybrat některou z až 360 různorodých výzev, jež vás za jejich splnění bohatě odmění.

Uvidíme, jak si nakonec Trial Boss povede, ale díky intuitivnímu ovládání, bohatému obsahu a pozoruhodným animacím se pravděpodobně máme na co těšit. Za nějakých 112 korun vám hra vydrží hezkých pár hodin a podle oficiálních slov studio hodlá svůj počin pravidelně aktualizovat a přidávat další úrovně. V budoucnu bychom se tedy měli dočkat dalších vlastnoručně navržených úrovní. Pokud vás tedy tato šílená hříčka zaujala a závodění máte v krvi, neváhejte zamířit na App Store, kde si titul můžete za symbolický poplatek pořídit. Troufnete si na

Dnes nejčtenější

.