Zavřít reklamu

Indie her není nikdy dost, protože právě nezávislí vývojáři umí být nejvíce nápadití. Na Steamu je takových her sice záplava, ale na iOS už to tak slavné není, což se poslední dobou naštěstí mění. K tomu přispívá i studio s pozoruhodným názvem Yeah Us!, které stojí za povedenou hrou Pumped BMX, v níž jste mohli dělat šílené triky a užívat si rozmanité lokace. Tentokrát tu máme duchovního nástupce, jenž ponese název Trail Boss BMX a nabídne o poznání více funkcí a detailů.

Je to již nějaký ten pátek, co Pumped BMX vyšlo, konkrétně brzy oslaví sedm let. Tehdy hra vynikala svým skvělým enginem, jenž vývojářům umožnil zakomponovat do hratelnosti jednu z nejlepších fyzik, které kdy mobilní svět spatřil. Ve své době zároveň titul konkuroval hře Tony Hawk’s Pro Skater, což tvůrce donutilo udělat další díl, který spatřil světlo světa v roce 2014. Ten se již dočkal plnohodnotné 3D grafiky a robustnějších triků, ale přesto to studio Yeah Us! nezastavilo a po třetím díle, nesoucím se ve stejném duchu jako předchůdci, se rozhodlo pro obměnu. Proto začalo pracovat na Trail Boss BMX, dosud nepropracovanější hře z jejich dílny. Opět půjde jen a pouze o šílené kousky a triky na kole, ale tentokrát v kompletním 3D režimu.

Předchozí hry pracovaly spíše s rozměrem 2.D, který daleka nenabízel takové možnosti a byl v mnoha věcech limitující. Teď mohou tvůrci konečně využít plný potenciál enginu a nabídnout hráčům o poznání těžší obtížnost, která má být ale vstřícná k nováčkům. Zároveň se dočkáme 360 různých výzev a 40 různorodých úrovní s unikátním level designem, z nichž každá se bude odehrávat v jednom ze čtyř rozmanitých prostředí. Samozřejmě nebude chybět možnost si své kolo upravit a vytunit, což vyústí v mnoho hodin zábavy. Ale to si můžete okusit na vlastní kůži a hru si předobjednat na App Store, kde vyjde 27. srpna za přívětivých 99 korun.

Dnes nejčtenější

.