Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte kvalitní ozvučení pro nezapomenutelné letní party? Pokud ano, pak by vaší pozornosti rozhodně neměl uniknout skvělý reproduktor Niceboy PARTY Boss 200W, který se prakticky okamžitě stane vaším perfektním parťákem pro ozvučení vnitřních i venkovních prostor. Tento model navíc nenabízí jen vysoce kvalitní zvuk, ale obecně se postarat o to, aby o zábavu nepřišli ani vaši sousedi.

Skvělý parťák pro letní akce

Jak už ze samotného názvu vyplývá, tento reproduktor nabízí 200W výkon a hravě si tedy poradí i s ozvučením větších prostorů. Aby toho ale nebylo málo, výrobce zde vsází i na svou oblíbenou technologii MaxxBass pro ještě lepší basové tóny, díky čemuž můžete počítat s křišťálově čistou kvalitou zvuku ve všech případech. Co když vám ale jeden Niceboy PARTY Boss 200W nestačí? V takovém případě se vám jistě zalíbí funkce TWS, s jejíž pomocí lze propojit hned dva tyto reproduktory bezdrátově a doslova tak zdvojnásobit jejich výkon. Když k tomu ještě přidáme světelné efekty, které tento model nabízí, můžete si být jistí tím, že si vlastní diskotéka vytvoříte v rádu sekund.

Proč ale jen poslouchat hudbu, když se do ní můžete rovnou zapojit? Přesně tuto myšlenku razí přímo i výrobce, který proto k reproduktoru přidává bezdrátový mikrofon. S tím jde také dohromady přítomnost dvou 6,3mm jack konektorů pro připojení dalších mikrofonů či hudebních nástrojů. Hudbu tedy nemusíte jen nechat přehrávat, ale rovnou se do ní také zapojit a společně s přáteli se postarat o nezapomenutelný večírek. A díky zmiňovanému výkonu na tento výkon nezapomenou ani ostatní z okolí. Jelikož jde navíc o bezdrátový reproduktor, tak důležitou roli sehrává i výdrž baterie. Niceboy PARTY Boss 200W nabízí dostatek kapacity na celou noc, kdy konkrétně vydrží hrát celých 8 hodin v kuse. Skvělou zprávou také je, že může posloužit i jako powerbanka a nabít tak například i váš telefon.

Niceboy PARTY Boss 200W

V závěru také určitě nesmíme zapomenout zmínit jednu poměrně důležitou vlastnost, která potěší především profíky. Reproduktor totiž disponuje vlastním ekvalizérem s dynamickými efekty, díky čemuž si zvuk můžete vyladit rovnou podle sebe. V takovém případě se nabízí možnost využití přednastavených presetů, nebo si výšky a basy nastavit manuálně. Nadále také neschází ani efekt echo pro parádní ozvěnu. Rozsáhlé možnosti se nabízejí i z hlediska připojení. Přehrávat hudbu můžete samozřejmě bezdrátově prostřednictvím Bluetooth, nebo třeba připojit USB flash disk či microSD kartu. Zároveň se také nabízí možnost připojení audio AUX kabelu. Kdybyste ale na nic takového neměli náladu, tak si díky zabudované anténě můžete naladit například FM rádio. Je to jen a pouze na vás.

Reproduktor Niceboy PARTY Boss 200W zakoupíte za 5999 Kč zde

Dnes nejčtenější

.