Zavřít reklamu

JBL Snow Party se nezadržitelně blíží a vy máte příležitost být u toho! Společnost JBL ve francouzském středisku Val Thorens pořádá nezapomenutelnou událost, kde si mezi 20. a 23. dubnem budete moci užít ten nejlepší pobyt na horách vůbec. Na každého účastníka totiž čekají 3 dny plné hudby, sportu a inspirace a zábavy. O zábavu nouze rozhodně nehrozí – pro návštěvníky je totiž také připravena řada skvělých aktivit. Pokud se řadíte mezi fanoušky zimních sportů a zábavy, zbystřete. Nyní totiž máte příležitost vyhrát 2 vstupenky na tuto 3denní party, na které bude dokonce vystupovat legendární nizozemský DJ Martin Garrix.

JBL Snow Party

Garrix ale není jediný, kdo se postará o nezapomenutelné zážitky. Na JBL Snow Party budou nadále vystupovat i další talentovaní umělci. Jejich jména se dozvíte již brzy, respektive po zveřejnění kompletního lineupu. Šanci zúčastnit se pobytu má prakticky každý. Jednoduše se stačí zaregistrovat na oficiálním webu JBL, vyplnit potřebné údaje a věřit, že se právě vy stanete šťastným vítězem, který si odnese 2 vstupenky zcela zdarma. Podmínkou k zisku výhry je koupě JBL produktu u autorizovaného prodejce v období od 1.1. 2021 do 5.3. 2023. Po vylosování je nutno se prokázat platnou účtenkou.

Jak už jsme zmínili výše, lyžařské středisko Val Thorens se nachází takzvaně v srdci francouzských Alp. Shodou okolností se zároveň jedná o nejvýše položené středisko v Evropě, kde je dostatek sněhu pro nejrůznější zimní radovánky od listopadu až do května. Kromě lyžování na nejrůzněji upravených svazích – od těch strmých, až po ty méně náročné – si budete moci užít bruslení, lezení, anebo rovnou party přímo na lyžích. Každý si najde to své.

Vyhrajte 2 lístky na JBL Snow Party zde

JBL Snow Party

Dnes nejčtenější

.