Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

C-Time

Zacházejte s vaším časem jako v rukavičkách, protože to je to jediné, na čem záleží. S C-Time si váš drahocenný čas změříte a zjistíte, kam drahé minuty vašeho života plynou. Po čase můžete zjistit, kde můžete ubrat a kam přidat.

Tally – Counter and Dice

Potřebujete něco spočítat? No, tak to se nemusíte vůbec bát. Aplikace Tally je jednoduché počítadlo, které vám umožní spočítat cokoliv a kdekoliv. Počítejte na iPhonu, klidně i dvě věci na jednou díky dvojité obrazovce nebo pokračujte na vašem zápěstí.

Backup My Contacts Easy

Zálohujte vaše kontakty jednoduše a bez jakýchkoliv nepříjemností, které s tím souvisí. Jednoduše obnovíte za pomoci jednoho souboru celou soupravu kontaktů, nebo můžete jednotlivě. Volba je pouze na vás.

Slader

Trápíte se často s matematickými úlohami? Teď už nemusíte, protože je za vás jednoduše vyřeší aplikace. Nemusíte se bát, ukáže i správné řešení, takže příště už budete znát i postup. Určitě vás Slader hodně naučí.

Monster Stunts

Monster Stunts je hra pro pořádné motoristické chlapáky. Závoďte v obřích tracích s mohutnými pneumatikami a zničte vše, co vám přijde pod kola. Získávejte odměny, které vám hra nabízí a odemykejte další herní obsah.

Menu Planner

Musíte si hlídat každou kalorii v jídle, a potřebujete mít vše předem naplánované? Vaše menu si můžete předem připravit a bát se toho, že na něco zapomenete, protože si bez problémů můžete znamenat sebemenší detaily.

Speckle – Lens bokeh

Nemusíte nutně fotit v portrétním režimu, abyste získali krásnou fotku z bokeh efektem. Vaše nejlepší fotky můžete jednoduše proměnit v něco prvoplánově neplánovaného. Vyberte si, co bude rozmazané a co naopak zůstane v popředí.

Dnes nejčtenější

.