Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Get ‚Em

Ujměte se jednoho ze tří psích zachránců. Vašeho kamaráda unesli gangsteři a vy se v roli psa musíte vydat na jeho záchranu. Před vámi stojí otevřený svět. Potřete místní zločin a osvoboďte ze spárů tyranů nejednoho psa.

Strike Hit <-> Bulls eye

Princip této hry je jednoduchý, nahrajte co nejvíce bodů, aniž byste se dostali do speciálních segmentů, které mají červenou barvu. Zasáhněte střed a staňte se mistrem šipek. Bavte se s hrou Strike Hit a dokažte všem, že jste nejlepší.

AutoLock for WhatsApp Pro

Přejete si, aby vaše konverzace v aplikaci WhatsApp zůstali opravdu soukromé a nikdo se do nich nedostal? Za tímto účelem slouží aplikace AutoLock for WhatsApp Pro. Snadné přihlášení pomocí vámi zvoleného hesla. Konverzace se vám uzavře po uzamknutí či odchodu z WhatsAppu.

aSmart HUD

Že nemáte ve svém vozidle head-up-display, který by vám zobrazoval aktuální informace o jízdě? S vychytávkou aSmart HUD ho můžete mít i vy. Aplikace slouží jako jednoduchý a jasný digitální panel. Zobrazí vám počasí, aktuální rychlost, průměrnou rychlost, čas cesty a podobně.

Mad Truck 2

Žádný jiný bourák než monster truck, z vás neudělá většího pána tvorstva. Nasedněte za volant šíleného vozidla a zdolejte závodní trať v omezeném čase. Na silnici na vás čeká spousta překážek v podobě stromů, kamenů, vraků aut či dokonce zombie.

AllStarSlams

Pro ovládání této hry nemusíte být profesionální hráč basketbalu. Vciťte se pomocí AllStarSlams do role svalnatého hráče a dokažte, že na to máte. Prohánějte se po ploše jako profesionál a zasaďte rozhodující koš.

LogoScopic

Přejete si vytvořit logo pro svůj produkt či značku a rádi byste se za vizuální stránku zasloužili sami? S výkonnou aplikací LogoScopic si s designem vašeho brandu poradíte sami. Díky sadě pokročilých nástrojů to pro vás bude hračka

Dnes nejčtenější

.