Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Block vs Block

Dnešek je ve znamení klasických her, proto i tahle bude upravená klasika z dob minulých. Světově nejatraktivnější logická hra všech dob nyní na vašem zařízení. 16 různých druhů tvarů. Hrajte proti počítači, anebo si na iPadu zahrajte proti svým přátelům.

Smart Measure-Measure with Cam

Zjistěte, jak daleko jste směrem k lodi na druhé straně jezera. Změřte, jak vysoké jsou budovy. Změřte výšku vašich přátel. Možnosti jsou nekonečné! Smart Measure je váš pomocník pro výpočet jakékoliv vzdálenosti či výšky. Využijte funkce vašeho iPhonu na maximum.

Six Pack Abs + Fat Burn Diet

Krásné a silné tělo do 30 dnů! Vyzkoušejte 30denní výzvu, které vás nutí cvičit 4x denně, abyste dostáli uspokojivého výsledku. Jednoduché pokyny a nejvhodnější technika provedení, to je Six Pack Abs + Fat Burn Diet.

Politaire

Zahrajte si starý dobrý Solitaire s pokrovými funkcemi. Zajímavá herní mechanika, okouzlující čistý vizuální design a nativní pocit hraní jednou rukou na výšku! Nekonečné výzvy. Politaire je minimalistický, nový moderní zážitek ze Solitaire připravený právě pro vás.

Tadaa SLR

Hledáte novou aplikaci k focení svých zážitků a ostatní už vás omrzeli? Vyzkoušejte Tadaa SLR a přidejte se k tisícům spokojeným uživatelům. Zaměřte se na svůj cíl a zachyťte ho už napořád. Vychutnejte si nejlepší hloubku ostrosti.

Status Art

Status Art je zábavný nový způsob, jak aktualizovat a přizpůsobit telefon ještě více vašim představám! Snadno použitelný nástroj, který umožňuje vybrat si z celé řady krásných návrhů, a upravit vaše zařízení.

Raven: Photo Scanner

Proměňte během vteřiny vaše staré vzpomínky v podobě fotky do jejich digitální podoby. Filtrujte, upravujte a bavte se. Sdílejte své staré vzpomínky s přáteli nebo je snadno ukládejte do svého telefonu. Raven promění fotoaparát telefonu na skener fotografií.

Dnes nejčtenější

.