Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Cursor : The Virus Hunter

Váš počítač je nakažen zákeřným virem. Cíle hry je se toho neřádu v systému zbavit, aby vše fungovalo tak, jak má. V roli kurzoru vyklikáte infekci z počítače. Pokud neuspějete, můžete se vašemu systému dát sbohem

Perfect Size!

Máte dobrý zrak? No, teď si ho budete moc ověřit v téhle na pohled lehké hře. Její název napovídá, o čem to celé bude. Stačí odhadnout perfektní velikost a skóre se vám připočte. K tomu si připočítejte 300 tvarů a různé obtížnosti.

PDF Expert by Readdle

Hledáte perfektní čtečku PDF. Nezáleží na tom, zdali jste na iPhonu nebo iPadu, s touhle aplikací zvládnete opravdu hodně. Na jedné straně zvýrazňování textu, zatímco na druhé můžete použít k anotaci své prsty nebo dokonce Apple Pencil.

Sleep Sounds: relaxing sounds

Někdy je těžké ubrat se do říše snů. Důvodů, proč tomu tak může být, je nesčetné množství. Těžké myšlenky, hluk z ulice či nepříjemné ticho. Se Sleep Sounds můžete vybrat zvuk, který vám bude příjemný a uchlácholí do příjemného spánku.

Todo – ToDo & Task List

Proč nezačít den tím, že si jej hezky naplánujete? S úkolníčkem je to lehké, ale co ten, který nosíte v kapse a je vždy při ruce. Vytvářejte úkoly, podúkoly a deadliny. Vše potom půjde od ruky. Co vy na to?

Cellular Network Signal Finder

Chystáte se do přírody? Určitě jste zažili situaci, že signál z ničeho nic zmizel a nemohli jste se nikomu dovolat. S touto aplikací této situaci můžete předejít a ušetřit si tak nepříjemnou situaci, která by jinak nastala. Najděte si místo na své táboření tak, abyste byli neustále na příjmu.

AR Measure

Nemusíte s sebou nutně nosit metr, abyste v případě nouze změřili vzdálenost. S příchodem rozšířené reality se i váš iPhone může stát pomyslným metrem, který bez problému změří vzdálenost z bodu A do B. Měření si jednoduše můžete uložit na později a spoustu dalších vychytávek.

Dnes nejčtenější

.