Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte doma filmy na DVD, ale už si je zkrátka nemáte kde přehrát nebo byste chtěli oblíbené filmy sledovat na cestách. Nemusíte s sebou nosit žádné těžkopádné zařízení na přehrání těchto disků nebo řešit, proč se vám film nepřehraje, protože je poškrábaný disk. Jednoduše si své oblíbené filmy či záznamy zálohujte do počítače.

Poté je jednoduše můžete sledovat na vašich oblíbených zařízení od iPadu po iPhone až Mac. Navíc krabičky s DVD můžete uložit na bezpečné místo a třeba se jednou pro ně vrátí jako old school zážitek.

Skvělý nástroj, který vám s tím pomůže se zálohou DVD je WinX DVD Ripper Platinum. Momentálně vývojáři nabízejí každému licenci zdarma na této stránce. Jako bonus k tomu můžete vyhrát parádní iPhone XS nebo dárkovou kartu na Netflix v hodnotě 30 dolarů. Pokud chcete získat tento DVD ripper pro Mac bez dalších poplatku, zamiřte na tuto stánku.

win-iphonexs

Specifikace WinX DVD Ripper Platinum

  • Získáte možnost přehrát videa na zařízeních jako je iPhone, iPad, Mac, Samsung či zařízení od Microsoftu.
  • Můžete své DVD naklonovat 1:1, a to do formátu ISO nebo jako složku DVD, bez ztráty kvality a zvukové stopy (AC3/DTS Dolby audio), což trvá zhruba 5 minut.
  • Dokáže získat záznam ze všech druhů DVD. Nezáleží na tom, jestli jste ho koupili v obchodě, natočili si vlastní video záznam nebo je disk poškrábaný.
  • Nástroje pro editaci vypáleného DVD, takže můžete stříhat, vyřezávat, kombinovat titulky a mnoho dalšího.
  • Náročnější uživatelé si mohou celkový průběh nastavit sami. Po formát videa až k jeho snímkové frekvenci či zvukové stopě.

Jak zálohovat DVD s WinX DVD Ripper Platinum ve třech krocích

Krok 1: Vložte DVD disk, které potřebujete zálohovat

Otevřete program a klikněte na tlačítko „DVD Disc“. Disk se objeví v části „Select the source DVD disc“. Klikněte na „OK“ a tento program prohledá disk.

winx DVD rip

Krok 2: Zvolte formát, do kterého chcete DVD digitalizovat

V části programu máte „DVD Backup Profile“, na výběr je několik možností. Zda chcete klonovat obraz do formátu ISO, nebo jako jednotlivé DVD složky či chcete zálohovat DVD v poměru 1: 1 a další.

Zálohu můžete provést na jakékoliv externí uložiště.

Krok 3: Zahajte digitalizaci DVD

Až vše nastavíte, jednoduše klikněte na „RUN“ a software začne převádět DVD do příslušného, vámi vybraného formátu.


Určitě nezapomeňte, že můžete zkusit štěstí a vyhrát nový iPhone XS, popřípadě dárkovou kartu na Netlflix, tak se zúčastnit můžete na této stránce.

Dnes nejčtenější

.