Zavřít reklamu

Používání DVD disků je už v dnešní době lehce zapovězeno. Věřím však, že se zde stále nachází jedinci, kteří si filmy a seriály, na které se chtějí podívat, poctivě vypalují. Je jedno, jestli vypalujete na nepřepisovatelné DVD a nebo přepisovatelné, v obou případech je nutné, abyste na vypalování vlastnili kvalitní DVD vypalovací program. V dnešní recenzi mám pro vás na jeden takový program tip. Program se nazývá DVD Creator a pochází od světoznámé společnosti Wondershare, která se již dlouhá léta zabývá vytvářením všemožných programů, a to jako pro Mac, tak pro Windows.

Pokud mi stále nevěříte, že ještě někdo používá DVD, tak si dovolím oponovat. Můj kamarád se považuje za jakéhosi sběratele a vypaluje si ty nejzajímavější seriály i dnes, kdy je ve zvyku si hodit pár dílů na flashku, zhlédnout je, a poté vymazat. V jeho obsáhle sbírce naleznete různé seriály – od Star Treku, přes Perníkového tátu, až po poslední dostupné díly seriálu Hra o trůny. Lidé dokážou sbírat opravdu kdeco, někdo sbírá poštovní známky a někdo zase seriály.

dvdcreator_1

Proč byste si měli vybrat zrovna DVD Creator?

Odpověď je naprosto jednoduchá – protože patří k těm nejlepším, které jsou k dispozici. Aby však tento odstavec neměl jen jednu větu, tak mi dovolte, abych vám trošku podorbněji řekl, proč byste si měli vybrat právě DVD Creator od Wondershare. Pomocí DVD Creatoru si můžete velice jednoduše nechat vypálit vaše oblíbené filmy, či seriály. DVD Creator se oproti ostatním programům liší v tom, že nabízí velice intuitivní uživatelské rozhraní. Pokud tedy zvládáte klasickou práci s počítačem, tak se velice rychle naučíte ovládat i DVD Creator. I když je DVD Creator jednoduchý na ovládání, tak nepočítejte s tím, že by neobsahoval i pokročilejší funkce. Program totiž dokonale kombinuje jednoduché používání s pokročilejšími funkcemi.

Funguje to jednoduše – pokud patříte mezi klasické uživatele, tak nic nastavovat nemusíte. Pokud jste však nároční a potřebujete si přesně podle vlastních preferencí určit, jak se bude vypalovat, tak vám to samozřejmě DVD Creator umožní. Je velice důležité si vybrat kvalitní vypalovací program, a to především proto, aby při vypalování nedošlo ke zhoršení obrazu a nebo k sekání při přehrávání.

dvdcreator_product

Výhody programu DVD Creator

Mezi největší výhody DVD Creatoru patří například vypalování jedním kliknutím. Tuto funkci už jsem zmínil výše v minulém odstavci. Prakticky to funguje tak, že do mechaniky vložíte DVD, zvolíte si, co chcete vypálit, a poté už pouze stisknete tlačítko pro zahájení vypalování. DVD Creator jednoduše rozpozná nejlepší nastavení pro vypalování a vy tak nebudete muset zbytečně složitě nastavovat parametry, kterým nemusíte rozumět.

Další výhodou je tvoření částí a jejich menu. Seriály mají v jedné sérii několik dílů, a proto je fajn, když si můžete v programu nastavit jakési menu, pomocí kterého se můžete jednoduše orientovat. Nutno podotknout, že ne každý vypalovací program touto funkcí disponuje a dle mého názoru se jedná o funkci, která je při vypalování seriálů naprosto nutná. Pokud se například jeden den podíváte na první čtyři díly seriálu, tak si další den můžete v menu jednoduše zvolit, že chcete pokračovat od pátého dílu a nemusíte epizody zdlouhavě přeskakovat.

Mezi menší, avšak stále užitečnou výhodu, patří upravování videí přímo v programu. Pokud například sledujete nějaký seriál, který má na začátku každého dílu intro a na konci outro, tak jej můžete jednoduše odstranit. Tímto krokem ušetříte několik sekund k dobru (někdy dokonce i minut) a můžete se ihned ponořit přímo do děje.

Ostatní programy pro vypalování DVD

Mohu vás ujistit, že DVD Creator od Wondershare je opravdu jeden z nejlepších programů pro vypalování DVD disků, který je momentálně k dispozici. Pokud vás však v této recenzi nezaujal, tak se můžete podívat na tuto stránku, kde si můžete porovnat ostatní programy pro vypalování DVD. Doopravdy je z čeho vybírat, avšak pokud opravdu vyžadujete ten nejlepší program, tak sáhněte po DVD Creatoru od Wondershare.

dvdcreator_Fb

Dnes nejčtenější

.