Zavřít reklamu

Pamatujete si na tu dobu, kdy měl každý doma poličku, na které si vystavoval svou sbírku filmů vypálenou na DVD? Myslím si, že zase tak dávno to není a zcela jistě jste i vy jednu takovou doma měli. Tato éra už ale s příchodem streamovacích služeb skončila. Většinu filmů ze sbírky už jste s největší pravděpodobností vyhodili, avšak stále tady jsou nějaká videa, která prostě a jednoduše vyhodit nechcete. Co taková svatba a nebo první den vašeho potomka ve škole? Nejen tohle jsou videa, o které zcela jistě nechcete přijít. S programem MacX DVD Ripper Pro můžete velice jednoduše všechny tyto videa překonvertovat do digitální podoby tak, abyste už nikdy nemuseli mít strach, že byste o ně přišli.

DVD můžete jednoduše konvertovat na formáty, jako jsou například MP4 a další. Tato videa si poté můžete vložit do vašeho iPhonu či na NAS stanici, kde budou pořád po ruce. Celé DVD zvládne MacX DVD Ripper Pro překonvertovat během několika málo minut oproti konkurenci, které to trvá dlouhé hodiny. Vděčí tomu především hardwarové akceleraci, o té si ale řekneme později. Nyní si navíc můžete v rámci akce Black Friday program MacX DVD Ripper Pro pořídit naprosto zdarma. Stačí přejít na stránku akce Black Friday a zadat e-mail, na který vám přijde licence. Akce je platná do 5. prosince, a proto určitě neotálejte a nezapomeňte ji využít.

drp-1

Proč byste si měli vybrat zrovna MacX DVD Ripper Pro?

Možná se ptáte, proč byste si měli vybrat právě MacX DVD Ripper Pro. Je to především díky jednoduchému ovládání celého programu, avšak největší výhoda tkví v jeho rychlosti. Jedná se totiž o nejrychlejší program na světě pro převod DVD do digitální podoby. MacX DVD Ripper Pro totiž podporuje exkluzivní hardwarovou akceleraci, kterou nedisponuje žádný jiný konkurent. Díky hardwarové akceleraci tak zvládnete DVD převést až 5x rychleji. Konvertovat samozřejmě můžete i chráněná videa a v případě, že máte doma nějaké DVD, které je poškozené, tak se jej můžete pomocí programu MacX DVD Ripper Pro opravit. Pokud se v nastavování nevyznáte, tak můžete všechnu práci nechat na programu – jednoduše za vás nastaví výstupní formát tak, abyste nepřišli o kvalitu a zároveň ušetřili místo v úložišti.

rychlost_macx_dvd_ripper

 

Jak konvertovat DVD do jiných formátů?

Postup je opravdu velice jednoduchý a zvládne jej i člověk, který si s informačními technologiemi příliš nerozumí. Jak tedy konvertovat vaše DVD do jiných formátů? Pomocí tlačítka Disc v levém horním rohu stačí jednoduše načíst váš disk, který máte vložený v mechanice – samozřejmě se může také jednat o obraz disku (ISO). Poté už si stačí v závislosti na vašich potřebách zvolit formát, například .MOV nebo .MP4 či jakýkoliv jiný. V okně, které se zobrazí, se vám vždy zvýrazní možnost, která je vám doporučená pro určitý projekt. U některých možností si navíc pomocí posuvníků můžete zvolit výslednou kvalitu videa. Nezapomeňte také pomocí zaškrtávacího políčka aktivovat hardwarovou akceleraci. Poté už si pouze stačí zvolit, kam chcete výsledné video uložit a stisknout tlačítko RUN. Nyní už stačí pouze počkat, dokud se námi zvolené DVD překonvertuje. To může v závislosti na zvoleném formátu a kvalitě trvat v rámci několika sekund až minut.

MacX DVD Ripper Pro není jen o konvertování

Pokud se pro program MacX DVD Ripper Pro rozhodnete, tak to rozhodně není jen o konvertování. Tento program je totiž velice propracovaný a mimo konvertování DVD zvládne například jednoduše přidat k videu titulky. Zároveň také můžete využít různých editovacích nástrojů, kupříkladu možnost stříhání videí, rozdělování či spojování videí do jednoho, změna parametrů videa, zvuku apod.

drp-400

Závěr

Pokud hledáte nejlepší program pro konverzi DVD do digitální podoby, tak už určitě hledat nemusíte. MacX DVD Ripper Pro je nejlepším programem, který pro rippování DVD existuje. Díky podpoře hardwarové akcelerace (Intel, Nvidia CUDA/NVENC a AMD) zvládne program ulehčit práci procesoru a zapojí do samotného procesu i grafickou kartu. To má za následek až 5x rychlejší dekódování a konverzi videa. MacX DVD Ripper Pro zvládne v závislosti na zvoleném formátu a kvalitě překonvertovat video v rámci minut, kdežto konkurenčním programům to z vlastní zkušenosti může trvat až dlouhé hodiny. Zároveň si MacX DVD Ripper poradí i s chráněnými či poškozenými disky. Pokud navíc chcete mít všechna videa u sebe v iPhonu či v iPadu, můžete si zvolit jednoduchý převod určený přímo pro tato zařízení. Jako bonus se přímo v programu nabízí jednoduchý editor videa, pomocí kterého můžete videa stříhat, přidat titulky, upravit parametry a další.

Získejte MacX DVD Ripper Pro zdarma

Zároveň máte možnost získat program MacX DVD Ripper Pro naprosto zdarma. Stačí, když se přesunete na stránku právě probíhající akce Black Friday, kde můžete získat licenci pro program MacX DVD Ripper Pro naprosto zdarma. Jednoduše stačí zadat svůj e-mail, na který vám přijde licenční kód. Rozhodně si ale pospěšte, jelikož tato akce končí už 5. prosince 2018! Zároveň s touto akcí máte možnost získat 56% slevu na plnou verzi MacX DVD Ripper Pro s doživotními aktualizacemi – stačí kliknout na tento odkaz.

macx_dvd_bf_fb
macx_dvd_ripper_fb

Dnes nejčtenější

.