Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Secret Photo Vault – Hide Photos, Videos, GIFs

Zabezpečte fotky, videa a GIFy jednoduše třeba kódem nebo otiskem prstu. Vámi vybrané fotky tak nebudou viděny ve vaší galerii a jsou jen jenom vaše. Můžete zamknout jednotlivé forky nebo alba. Nezáleží ani na formátu. Volba je pouze na vás

Stop Kim!

Tohle je opravdu kontroverzní hra? Nejspíše urazí jednoho světového vůdce. Váš úkol je prostý, musíte Kimovi zabránit v z ničení světa. Přeci jen tu žijete taky. Hurá do záchrany světa a zničení všech Kimových jaderných zbraní.

Learn Colors App Shapes Preschool Games for Kids

Připravte vaše dítě na školní docházku. S touhle aplikací naučíte ty nejmenší doma rozpoznávat hlavně barvy a tvary, a to zábavnou formou. Čeká na ně spousta zajímavých her. Hledání obrázků stejné barvy, přiřazování barvy a názvu a spousta dalších aktivit.

RememberWhen

Důležité okamžiky se v dnešním chaotickém životě mohou rychle ztratit. Není nic lepšího, než si významná data zaznamenat a nechat si je připomenout. S RememberWhen už nezapomenete na výročí přátelství, vztahu či nějakého jiného důležitého okamžiku.

YepNoteS: Simple notes & list

V jednoduchosti je jistá síla. S těmito poznámkami, které jsou převážně pro lidi, kteří toho nepotřebují moc. Udělejte si seznam úkolů nebo recept na chutný koláč. Navíc vše máte na jednom místě a synchronní mezi zařízeními.

Phone Drive: File Storage Sync

Udělejte si z vašeho iOS zařízení přenosný bezdrátový flash disk pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync. Umožňuje ukládat, prohlížet a spravovat místní nebo cloudové soubory ve vašem iPhonu či iPadu. Přenášejte soubory přetažením z Finderu nebo Průzkumníku Windows.

Cycles – Daily Habit Creator

Vytvořte si své kroužky s denními návyky a začněte je plnit. Vytvořte si tak automatické návyky, a to hezkou cestou, která vás navíc motivuje k jejich dodržování. Pokud jste tedy typ člověka, který potřebuje mít vše na očích, tohle je aplikace pro vás.

Dnes nejčtenější

.