Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. K aplikaci se dostanete skrze odkaz v nadpisu.

Crossword Puzzles…

Umíte velmi dobře anglicky? Co takhle potrápit svou slovní zásobu s hrou Crossward Puzzles. Dostanete před sebe prázdná pole a několik písmenek. Žádná nápověda vás nečeká, musíte použít vaše smysly k dokončení políček.

Motorsport Manager Mobile 2

Možná máte to nejlepší auto na dráze, ale to o ničem nesvědčí. Pohromu může stihnout i ty nejlepší, pokud se pořádně nepřipraví. Vyrazte na dráhu a vyhrajte, ale buďte obezřetní a všechna rozhodnutí, která učiníte, zvažte. Tým, řidič i vozidlo musí být jedno tělo.

Slide Tetromino Premium

Her, které potrápí mozek nikdy není dost. Dokážete osvobodit klíč z ledového vězení a dostat ho k plamenu? Ze začátku se to může jevit jednoduché, ale s postupem hrou je obtížnost těžší a těžší. Slide Tetromino Premium je hra slibující mnoho výzev a hádanek na dlouhé hodiny hraní. Jste připraveni postavit se výzvě?

Knots 3D

Některé dovednosti se hodí v běžném živote. Jak udělat ten správný uzel vám vysvětlí tahle super aplikace. Krok za krokem i s 3D ukázkou. Můžete se tak naučit 130 uzlů, které využijete při rybaření, horolezení, skautingu a dalších příležitostech všedního dne.

Break Brick Out

Úkol je jasný. Odstraňte všechny kostičky, které pře vás Break Brick Out postaví. K tomu budete potřebovat rychlé reakce a palec, jednu kuličku a trochu trpělivosti. Pozor, zábava končí, jakmile vám kulička spadne do propasti

Orderly – Simple to-do lists

Jestli organizace a pořádek jsou vaším životním krédem, tak zbystřete. Orderly je To-do list, do něhož můžete zadat své úkoly a plnit je. Vše se dá krásně rozdělit do kategorií, které připomínají lístečky. Nechybí ani připomínání na konkrétním místě či čase. Řekněte Připomínkám sbohem.

PixaMotion Loop Photo Animator

S touhle aplikací uděláte krátké video, které vaší fotce dodá kouzlo pohybu. Vyberte své nejlepší votky a dejte do pohybu pozadí nebo jen roztočte pěnu ve vyfoceném šálku kávy. Záleží pouze na vaší představivosti.

Apple prodeje Q1 2019

Dnes nejčtenější

.