Zavřít reklamu

Přestože jsme se od začátku letošního roku dočkali představení hned několika upgradů Maců, ty podle všeho ani zdaleka zatím neřekly poslední slovo. Apple si totiž nedávno zaregistroval u Eurasijské obchodní komise, u které je nutné zaregistrovat produkty disponující jakýmkoliv typem šifrování ještě před zahájením jejich prodejů, hned sedm nových Maců.

Koncept nového MacBooku Pro (Viktor Kadar):

Novinky nesou v databázi označení A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 a A2251 a jsou popsány jako přenosné počítače, z čehož vyplývá, že se jedná o MacBooky. Žádné další detaily sice v databázi k dispozici nejsou, z informací z uplynulých týdnů však vyplývá, že by se mohlo jednat o zcela nové redesignované MacBooky Pro s 16” displeji, které by měly podle analytika Ming-Chi Kua právě letos dorazit. Vyloučit se však nedá ani méně vzrušující upgrade stávajícího 12” MacBooku či loňského MacBooku Air, přičemž u těchto strojů se by se dalo očekávat maximálně použití novějších procesorů. 

Registraci novinek provádí Apple zpravidla několik měsíců před uvedením novinek na trh. Jelikož však teprve minulý týden skončila WWDC, je vcelku nepravděpodobné, že bychom se dočkali jakýchkoliv strhujících novinek už v následujících dnech či týdnech. Pravděpodobné se naopak zdá představení na podzim po boku iPhonů či na speciální říjnové Keynote, kterou Apple zpravidla věnuje právě Macům a iPadům. Například v loňském roce na této Keynote odhalil Mac mini, MacBook Air a především pak iPady Pro, které dorazily ze zcela novým designem, Liquid Retina displejem a především pak brutálním výkonem. V případě MacBooku Air jsme se zase dočkali na vymodlenou Retinu, po které jablíčkáři volali již řadu let. Zklamáním však rozhodně nebyl ani Mac mini.

MacBook-Pro-2018-Touch-fb

Dnes nejčtenější

.